Gaat jouw peuter/kleuter naar een oppasmoeder, het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of voor het eerst starten in groep 1? Voor die peuters en kleuters zijn er nu te gekke rugzakjes van Kidzroom met hippe monochrome printjes te koop bij HipPeZ aangesloten shop Store85.nl

Kidzroom-rugzakjes-Store85-HipPeZ

Te leuk zijn ze deze hippe en schattige tasjes in zwart-wit dessin met cognackleurige faux-leather details. Groot genoeg voor een fruitbakje, een lunchtrommeltje en wat drinken. Met een voorvakje voor wat extra spulletjes. De schouderbanden zijn gefoamd en in lengte verstelbaar, zodat hij voor ieder kind fijn draagt.

Deze ideale rugtassen zijn makkelijk te reinigen en verkrijgbaar in de prints met hartjes, strikjes en letters, zo is er voor jongens en meisjes een perfecte tas. Leuk voor de peuterspeelzaal, groep 1 of 2 of wanneer ze gezellig op stap gaan met papa, mama, opa of oma.

Kidzroom-rugtas-Store85-HipPeZ

De tasjes zijn gemaakt van cottonlook polyester met faux-leather details voor een hippe en classy uitstraling. Met de afmeting van 31x23x9cm is dit een perfect maatje voor de peuters en kleuters. En met hun momochrome look passen ze al snel bij iedere outfit.

Je shopt deze hippe rugzakjes van Kidzroom bij HipPeZ aangesloten webwinkel Store85.nl

Kidzroom-rugzakje-Store85-HipPeZ