Kidz-Art wintercollectie 2013/2014 veelkleurig

by Caroline | HipPeZ on 15 augustus 2013

in Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Nederlandse kindermerkkleding is booming. Het ene leuke merk na het andere label van Hollandse bodem verrijkt het aanbod hippe kinderdermode bij de aangesloten webshops van HipPeZ. Zo ook Kidz-Art kinderkleding dat bekend staat om haar vrolijke uitstraling en het gebruik van uitgesproken kleuren.

Vroeger als kind hield ik al van bijzondere kleurencombinaties, bijvoorbeeld groen met blauw, of oranje met roze en koraal. Ik kan me nog goed herinneren dat onze buurvrouw over de heg riep: ”dat kleurt niet bij elkaar, dat vloekt….”. Ach, onze buurvrouw was een oubollig type en hipheid was dan ook ver te zoeken. Helaas was er in mijn jeugd nog geen Kidz-Art kinderkleding, maar gelukkig kunnen mijn kinderen nu wel bijzondere kleuren mixen en matchen en Kidz-Art speelt daar handig op in.

Bij Kidz-Art draait alles om de eigen identiteit van kids anno nu en daar hoort ook een hoog draagcomfort bij. Kleding die niet lekker zit zal altijd ongebruikt in de kast blijven hangen. De hippe kindercollecties van Kidz-Art zijn gemaakt van hoogwaardige materialen gemaakt zodat elke broek, t-shirt, jurk, topje of vest superlekker draagt, erg belangrijk voor kinderen! De basiscollectie is voorzien van special artworks, zoals borduur of print. Met de felle kleuren en de basics die daarbij horen is het mixen van de verschillende producten één van de grote voordelen van dit hippe kinderkleding merk.

De nieuwe wintercollectie kinderkleding van Kidz-Art is verkrijgbaar bij HipPeZ winkel RebelXS in de maten 86/92 tot 134/140. Knalkleuren, mix & match, perfecte kwaliteit en een scherpe prijsstelling maken dat dit merk tot een van de favoriete hippe kindermerkkleding labels van RebelXS behoort.

RebelXSShop nu de leukste kindermode van Kidz-Art online bij www.rebelxs.nl

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: