Kidz-Art – Alive and Kicking

by Theresia on 6 februari 2015

in Meisjeskleding, Nederlandse merken

step0001 (8)De zomercollectie 2015 van Kidz-Art is weer een vrolijke boel. Mix en match tot en met, met volop leuke rokjes, shirtjes en leggings. Onze favoriet zijn echter de zomerjurkjes. Heerlijk om nu al weg te dromen met in het achterhoofd temperaturen van zo rond de 25°-30°.

Je kan al dat moois maar vast in huis hebben, toch? Veel geziene prints zijn de ijsjes en de zonnebrillen. Hip en lekker kleurrijk. De kleurencombinaties die vooral gemaakt worden zijn oranje met paars en roze en groen. Mooi detail is ook dat de oranje stof van het zomerjurkje, de singlet en ook van de legging een dot print heeft die ‘erop’ ligt.

Een echt meisjes merk dat Kidz-Art. Niet alleen voor de meisje meisjes, want steeds vaker zien we ook een stoere inslag in de collectie terugkomen. De stoerdere print voor de zomer 2015 is de zigzag print. Te verkrijgen in rokje en zomerjurkje. Gecombineerd met een felle legging ben je hierin helemaal ‘the Bomb’.

Gelukkig heeft Kidz-Art ook in deze zomercollectie 2015 wat leuke vestjes zitten, zodat we niet hoeven te wachten totdat de zon de hele dag staat te branden, want de jurkjes zijn ook met wat kouder weer al uitstekend te combineren met een hippe legging en een vestje in dezelfde kleur.Kidz-Art collectie 2015 Hippez

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: