KiddyColors – hippe kinderkamerdecoratie uit Thailand

Bij KiddyColors shop je de leukste naamslingers, kasthangers, muziekdoosjes, knuffels, tassen en opbergers. Allemaal handgemaakt in Thailand. Unieke verjaardagsslingers in de mooiste kleurencombinaties of in het hippe zwart-wit. Een slinger waar je heel ieder jaar een ander getal aan kunt hangen en er zo dus jaar op jaar van kunt genieten. De naamslingers zijn een mooie toevoeging aan de baby- of kinderkamer, maar ook een sieraad aan de box. Alle artikelen worden handgemaakt door de plaatselijke bevolking naar de laatste Europese trends.

Kiddycolors-zwartwit-hippez

KiddyColors is gevestigd in het noorden van Thailand, Chiang Mai en wordt gerund door de Nederlandse Renske. In 2010 ging zij samen met haar man en hun twee kleine kinderen hun droom achterna en vestigden zich in het mooie Azië. Daar ontstond een volgende wens, het ondersteunen van de bevolking. Met een paar euro werd KiddyColors opgericht. Inmiddels werken er 3 vrouwen op het kantoor en 10 vrouwen werken thuis aan de bijzondere mooie kinderkamerdecoraties. KiddyColors betaalt de vrouwen niet alleen een goed salaris, ze werken ook onder goede omstandigheden én het schoolgeld van de kinderen wordt ook betaald.

naamslinger-naturel-donkerblauw-KiddyColors-HipPeZ

rammelaar-olifant-KiddyColors-HipPeZMet jouw bestelling maak je niet alleen jezelf of een ander heel blij, KiddyColors doneert 10% van alle inkomsten aan verschillende goede doelen in Thailand. Zo hebben er nog veel meer mensen baat bij jouw bestelling. En hoe leuk is het verhaal achter het cadeautje wat je hebt gekocht. Een bijzonder cadeau met een prachtig verhaal. Hip om je babykamer of kinderkamer mee aan te kleden maar ook bijzonder als kraamcadeau.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: KiddyColors.com