Bye bye Sinterklaas! Hallo Kerst! In december vallen we van het ene feest in het andere, en hoe gezellig is dat ook? Om alvast helemaal in kerstsfeer te komen hebben we vandaag de sprookjesachtige mooie kerstdecoratie van Sass & Belle. Supermooi in de kerstboom of in een liefelijk tafereeltje al dan niet onder een stolp. Ook op de kinderkamers zijn ze adembenemend mooi.

Kerstdecoratie Sass & Belle

Zijn ze niet beeldschoon deze muisjes als kerstdecoratie? Ze zijn onderdeel van de Wonderland collectie van Sass & Belle. Deze kerst wordt magische met deze wonderschone decoratie. Ontmoet de muisjes, staand of hangend, het hangende hondje en wat dacht je van de zeemeermin? Sprookjesachtig mooi met hun bijzonder lieflijke uitstraling, het zachte huidje van wol met polyester en de leuke accessoires. Hang ze in de kerstboom, zet ze op een seizoenstafel of speel er lekker mee.

Maak er een gezellig tafereeltje van, ze zijn zo leuk allemaal. En stuk voor stuk hebben ze een vleugje glitter en glamour, precies genoeg om te shinen tijdens de kerstdagen.

Laat je betoveren

Laat je betoveren door deze prachtige kerstdecoratie van Sass & Belle. Geniet van de muis met vleugeltjes en een toverstafje, te zoet toch? Zie die tutu en de ballerina’s. Ook zijn deze hangers erg leuk om aan een lichtslinger te hangen in bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer. Of wat dacht je van de muisjes in een dollhouse, vier kerst met deze snoezige kerstdecoratie. Die ook na de kerst vast behoort tot het favoriete speelgoed van jouw kindjes.

Kerstdecoratie Sass & Belle Kdootjes - Hippez

Strike a pose

De Sass & Belle kerstdecoratie bestaat uit 30% wol – lekker zacht en aaibaar -, 50% polyester, 5% ijzerdraad, 10% schuim en 5% accessoires. En dat maakt deze kerstdecoratie nog leuker, want door het ijzerdraad kun je ze verschillende poses aan laten nemen. Strike a pose! Laat de ballerina het Zwanenmeer dansen, de muisjes gezellig spelen en het hondje in de tutu laat je wensen uitkomen.

Kerstdecoratie Sass & Belle zeemeermin - Kdootjes - Hippez

Zeemeermin in de kerstboom

Of wat dacht je van deze magisch mooie zeemeermin met haar gouden parel? Is ze niet snoezig? Ook zij mag niet ontbreken deze kerst. Met haar lange golvende rode haren voorzien van een bloemenkrans, een echte parelketting, de gouden parel in haar hand en haar supermooie staart. Tja, daar kan je niet anders dan verliefd op worden. Toch?

Je shopt deze beeldschone kerstcollectie Wonderland van Sass & Belle online bij de Hippez aangesloten webshop Kdootjes.nl

Kerstdecoratie Sass & Belle hondje - Kdootjes - Hippez

Benieuwd naar meer leuks van Kdootjes.nl? Lees hier verder >>>