Kersebloesem | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 13 november 2011

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
HipPeZ winkel Kersebloesem is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. Eigenaresse Marieke vertelt over haar shop en heeft ook nog een persoonlijke giveaway voor je in petto!

Over de eigenaar
Mijn naam is Marieke Zwolman-Smit, getrouwd met Rob Zwolman en wij hebben samen twee prachtige dochters van 4 jaar en 6 jaar! Omdat onze meiden alle twee naar school gaan, hield ik naast mijn part-time baan als ambtenaar, tijd over…. Ik liep al wat langer met het idee om een eigen bedrijfje op te starten alleen kwam het er niet echt van, door de waan van de dag. Het hebben van een eigen webwinkel, geeft mij als moeder de vrijheid om te werken wanneer mijn meiden op school zitten en als ze thuis zijn, volledig met hen bezig te zijn.

Over de webwinkel
In juli 2011, heb ik mijn wens om een eigen bedrijf in kinderkleding te starten, invulling gegeven. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb alle voorbereidingen getroffen om een webshop in kinderkleding te gaan runnen. Het geluk wilde dat Rob veel kennis heeft op het gebied van het bouwen van webshops…dus de webshop was al snel gebouwd. Hoe meer invulling we aan de webshop gaven hoe enthousiaster we werden!

Maar nu, welke merken wilde ik gaan verkopen? Ik heb weken gesurft op het net. Mijn doel was en is om merken te voeren die niet zoveel bekendheid hebben in Nederland waardoor ik mij klanten de mogelijkheid beidt om hun kinderen er hip, leuk, lief, origineel, stoer en volgens de laatste mode bij kunnen laten lopen. En dit alles voor een betaalbare prijs en een zo breed mogelijk publiek! Zo kwam ik uiteindelijk bij de merken Kidz Art, voor de hippe durfal, door het kleurrijke aanbod, Drappa Dot, voor het lieve dotje, door de rouches en mooie zachte kleuren en O’Chill, voor de stoere, kekke meid! Deze merken zijn in verschillende maten te verkrijgen vanaf maat 86 t/m 170.

Aangezien ik een startende onderneemster ben, heb ik dit seizoen beperkt meiden collecties ingekocht. Maar mijn doelen zijn op termijn inkopen te gaan doen in de jongenscollecties van de genoemde merken en de meiden collecties uit te bereiden! En ieder jaar een nieuw merk extra te kunnen gaan voeren, die voldoet aan de eisen van mijn webwinkel! Inmiddels heb ik mijn webshop uitgebreid met een outlet-collectie winter 2010-2011 van Kidz Art en van het geweldige merk SWART. Deze outlet-collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten! Ook bieden wij leuke voordeelsets aan, waarbij je op de standaard 50% korting, nog eens 10% extra korting krijgt op de gehele set!

HipPeZ
Om mijn webwinkel bekendheid te gaan geven op internet, heb ik de mogelijkheden eens bekeken. De logische stap was natuurlijk Facebook en Hyves. Maar ik wilde graag een groter publiek proberen te bereiken en zo kwam ik bij HipPeZ! Zij vertegenwoordigen webshops waar mijn shop precies tussen past! Zij vertegenwoordigen professionele webwinkels die gecontroleerd zijn op de hipheidsfactor, veilig online shoppen en algemene voorwaarde en met collecties om van te watertanden. Dus de keuze was al snel gemaakt!

Actie
Voor de klanten die mijn webshop vinden via HipPeZ en een bestelling plaatsen, heb ik een leuke (persoonlijke) give away! Deze actie loopt tot 30 november 2011!

Kersebloesem KinderkledingKersebloesem.com
Nieuwe meisjeskleding (2-16 jaar). Hippe, originele kinderkleding van Kidz Art, O’Chill en Drappa Dot.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: