Keedo – kleurrijke, hippe kinderkleding uit Afrika

by Theresia on 3 april 2011

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws

Denk je aan Afrika dan denk je aan kleurrijke kleding. Keedo is een Zuid Afrikaans merk, met mooie, kleurrijke en eerlijk gemaakte baby- en kinderkleding. De kwaliteit van Keedo is hoog, de organic collectie is gemaakt van supermooie kwaliteit, 100% organic katoen, en heeft het GOTS label.

Bij Keedo staat het eerlijk produceren centraal met lokale werknemers in een prettige werkomgeving. Keedo ondersteunt structureel onderwijsprojecten en de lokale bevolking in de sloppenwijken nabij Kaapstad. De kinderkleding van Keedo valt prima en maakt iedereen blij. Wanneer je Keedo koopt, steun je de lokale bevolking in Zuid Afrika en maak je jezelf en je kind blij door de hoge kwaliteit. Als dat geen goede reden is om dit prachtige merk te kopen…

Wij van HipPeZ zijn dol op dit eerlijke en hippe kinderkledingmerk en zijn ook trots dat onze bij HipPeZ aangesloten winkel Ninie kinderkleding dit merk verkoopt. Bij Ninie vind je een persoonlijke shop assistent, je kunt aangeven hoe je kindje heet, wat voor typetje het is en waar ze van houdt. Naar aanleiding van die gegevens geeft de shop assistent bij Ninie kinderkleding een advies. Wil jij de luxe van dit prachtige, hippe kinderkledingmerk, Keedo, ook ervaren en de shop assistent om hulp vragen surf dan snel naar Ninie kinderkleding.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: