KAYA sieraden heeft zulke schattige armbandjes voor zusjes. Super schattig wanneer je dochter grote zus wordt om die twee – of drie – meisjes te verblijden met een zussenarmbandje. Verbonden met elkaar door een prachtig armbandje, gemaakt van helderwitte pareltjes, roze kristallen en twee verzilverde graveerbedeltjes.

Kaya sieraden_grotezus&kleinzusje_armbandjes_HipPeZ

Wat zal de grote zus trots zijn, een sieraad voor het leven. Op de bedels staat bij het ene armbandje Grote zus en op het andere armbandje vind je een label met Klein zusje. En dat de kleuren wit en roze zijn gekozen voor deze bijzondere armbandjes is niet voor niets. Wit staat voor het pure en roze staat voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.

De armbandjes hebben allemaal een verlengkettinkje zodat het armbandje een lange tijd gedragen kan worden. De pareltjes hebben een AAA kwaliteit, wat het hoogste kwaliteitsniveau aanduid en hebben en mooie glans. De armbandjes worden geleverd in een roze zijden sieradenbuideltje, feestelijk om zo cadeau te doen.

Deze set is natuurlijk uit te breiden voor de andere zusjes maar ook voor de trotse moeder. Je shopt deze prachtige armbandjes bij HipPeZ aangesloten webwinkel KAYA sieraden. En wat dit cadeau een extra mooie touch geeft is dat van ieder verkocht sieraad een bedrag wordt gedoneerd door KAYA zodat er in Gambia een kind één week naar school kan.