Bij de mooiste momenten uit je leven hoort vaak een sieraad. Of dat nu de geboorte is van je kindje, de eerste verjaardag van haar, een communie of als de kleine meid een bruidsmeisje mag zijn dan maakt een sieraad net haar outfit compleet. KAYA sieraden is het adres voor zulke bijzondere momenten.

Kayasieraden-babyarmbandjes-hippez

Bij KAYA sieraden vind je dan ook de mooiste creaties, lieve babyarmbandjes en sieraden voor meisjes, moeders en jongens. Deze schattige armbandjes worden – extra stevig – gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen en al dan niet afgewerkt met een hanger in de vorm van een hartje of een andere bijzondere hanger zoals bijvoorbeeld een geboortesteen.

Extra mooi zijn de armbandjes die er ook in een mama uitvoering zijn, zo hebben de moeder en de dochter een zelfde armbandje. Bijzonder om te schenken wanneer er een dochter is geboren, een bijzonder kraamcadeau. Er zijn zelfs armbandjes te koop voor drie generaties, bijzonder om cadeau te doen aan je dochter wanneer ze is bevallen van een kleindochter, als oma zijnde. Ook zijn er prachtige oorbellen voor de kleine meisjes, lieve hartjes, strikjes, vlinders of bijpassend bij het armbandje. Alle sieraden worden gratis gegraveerd en verpakt als cadeau zodat het een feestje is om te ontvangen en te geven.

KAYAsieraden-kinderen-hippez

Niet alleen voor de meisjes en de moeders zijn er bijzondere sieraden, ook aan de jongens is gedacht. Stoere hangers met hun naam en/of hun grote hobby zoals voetbal of hockey, maar ook armbanden met de naam of een stoere kralenarmband. Kortom voor de mooiste momenten in je leven shop je een bijzonder sieraad bij KAYA sieraden.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: KAYAsieraden.nl