Kapotte knieën in de broek? Niet bij Mad-Monkeys!

Heb jij al die tijd al met een schuin oog naar de broeken van Mad-Monkeys gekeken? Buiten het feit dat je zoon er überhip uit zal zien heeft hij ook nooit meer een kapotte knie in zijn broek! Je hoeft er niet meer over na te denken of hij nog wel een ‘nette’ broek in de kast heeft liggen als dat nodig is, want deze broeken blijven goed en dan overdrijven we niet.

mad_monkeys_broek_blauw_voorJoyce van Zazou: “Uit eigen ervaring kan ik jullie vertellen dat dit een perfecte broek is. Zoonlief draagt namelijk al 2 jaar een broek van Mad-Monkeys welke nog steeds niet kapot is! Toegegeven… hij begint nu een klein beetje in kleur te vervagen onder de knie, maar dat komt omdat de knielappen niet meer op zijn knie zitten maar erboven :). Toch past de broek nog steeds. Bij ons thuis is het schering en inslag met de rafels op de knie als we andere broeken uitproberen, maar sinds dat mijn zoon de broeken van Mad-Monkeys draagt hebben we daar geen last meer van. Dat noem ik nog eens waar voor je geld! In bomen klimmen, over muurtjes klauteren, knikkeren op de knieën, het is geen probleem.”

Nu begrijpen ze bij Zazou best dat je deze broeken erg prijzig vind, zeker als je de kwaliteit nog niet kent. Om je een beetje over de drempel te helpen zodat je het toch eens gaat proberen hebben we de prijzen van de huidige collectie voor je aangepast. Nu heb je zeker geen excuus meer om ze nog uit te proberen!

Het betekent overigens ook dat er binnenkort een nieuwe collectie verwacht wordt. Nieuw is altijd leuk, de prijzen zijn dan wel weer zoals jullie ze kennen, dat wel.image0031