Jut & Juul – hippe lifestyle for kids

by Theresia on 3 februari 2016

in ► Kids Lifestyle, ► Kids Room, ► Zwanger & Newborn, ★ Webwinkels, Accessoires, Beddengoed, Spelen, Verzorging

Jut & Juul is een hippe shop vol lifestyle voor kinderen en baby’s. Je shopt er de hipste, liefste, stoerste en meest leuke dingen voor de babykamer of kinderkamer. Van de liefste lakentjes voor het wiegje tot fijne verzorging in het badje, bijzondere lampjes en grappige muziekdoosjes. Alles wat je nodig hebt voor jouw kleine spruit shop je hier.

JutenJuul-HipPeZ

Bij Jut & Juul zorgen ze niet alleen voor de allermooiste producten, ze letten er ook nog op dat het niet door kinderhandjes gemaakt wordt. Alle producten zijn eerlijk, zoveel mogelijk Fair Trade, en veelal in Europa geproduceerd. Dat shopt nog fijner, vind je niet? Zo start je de inrichting van de babykamer met een hip behangetje van o.a. KEK, Bibelotte of INKE. Daarmee tover je een kamertje om tot een volwaardige babykamer. Ook voor lampjes, lieve posters, muurstickers, stoere dierenkoppen van Fiona Walker, beddengoed, opbergers en fijne verzorgingsproducten ben je bij Jut & Juul aan het juiste adres. Prachtige pastels of het hippe zwart-wit, aan jou de keus.

JutenJuul-zwart-wit-HipPeZ

Van zwangerschap tot jouw kindje groot genoeg is kun je terecht voor de meest trendy artikelen. Ook voor (kraam)cadeaus ben je hier aan het juiste adres. Een geweldige spaarpot, speelgoed of een lieve knuffel heb je hier zomaar in je winkelmandje. Een shop waar je urenlang kunt rondneuzen, kunt genieten van prachtige merken als Koeka, Aden en Anais,Baby’s Only, Sebra, Vilac en heel veel meer.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Jutenjuul.nl

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: