Jurk Bollas Julinou HippezDe vogeltjes fluiten weer, het zonnetje laat zich van zijn beste kant zien en het wordt iedere dag iets langer licht, de lente is in aantocht. De lente met al zijn ontluikende kleuren en jonge dieren. Tijd voor vrolijke meisjeskleding. Vandaag in de spotlights; Julinou.

Het Nederlandse label Julinou is er voor de meisjes in maat 92-98 tot en met 128-134. Een vrij nieuw merk dat de Nederland steeds verder verovert. Julinou is speels, goed onderling te combineren en je herkent dit merk aan haar mooie diepe kleuren en gave printjes.

Dit seizoen is Julinou sportief in haar jurkjes, leuk voor de sportieve meid. Maar ook voor de trendy grietjes die van hartjes houden (en welk meisje doet dat nou niet?) en van hippe polkadots, komen aan bod. Beeldige jurkjes, bijpassende vestjes en leggings in vrolijke kleuren maken je dochter tot een plaatje.

Julinou heeft een prettige prijs/kwaliteit verhouding. Zo heeft die kleine fashionista lekker lang plezier van haar favoriete jurkjes. Shop Julinou online bij Jochie & Meiske.Julinou collectie 2015 Hippez