Webshop van de Week | Jochie & Meiske

Oud

Webshop van de Week – Deze week hebben we weer een geweldig hippe webwinkel als webshop van de week, namelijk Jochie & Meiske. Het verhaal achter deze trendy webshop lees je hieronder, lees je mee?

Shop de hipste merken
Bij Jochie en Meiske verkopen ze de mooiste merken, voor de allerkleinste is daar Dirkje, The Dutch Design Bakery en Quapi. Voor de kids hebben ze Quapi, No Tomatoes, Dutch Heroes, Retour en The Dutch Design Bakery. Maar dat is nog niet alles want ook aan de zwangeren wordt gedacht. Er zijn kraamcadeaus verkrijgbaar van Franck & Fischer, Jellycat en J.i.p. maar ook voor kraampakketten, boxkleden en verzorgingtassen van Tureluur ben je aan het juiste adres.

Van zwangerschap tot puber
Deze hippe webwinkel is er dus voor iedereen die zwanger of moeder is maar ook voor diegene die een hip cadeautje zoekt of de mooiste kleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar.  Het fijne bij deze online shop is de mooie kleding die je gecombineerd terug vindt in een lookbook. Je ziet een overzicht van de merken waar je meteen aan kunt zien hoe goed het combineert en hoe het valt, maar ook de prijs wordt erbij vermeldt zodat je gelijk ziet wat je voor een setje betaald. Handig toch?

Just online
Jochie en Meiske is online sinds augustus 2013, lekker vers van de pers dus! Het gezicht achter Jochie & Meiske is Carla van Tongeren, 29 jaar en afgelopen juni getrouwd. Samen hebben zij een prachtige dochter, Lotte Sophie, van 10 maanden oud. Nadat haart contract tijdens de zwangerschap niet werd verlengd kwam ze thuis te zitten. Helaas maakte  dochter Lotte een medische valse start waardoor het ook fijn was om thuis bij haar te zijn. Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen bij Carla en is ze begonnen met de webshop. Naast haar webwinkel werkt ze ook twee dagen in een kledingwinkel, met als doelstelling om uiteindelijk haar eigen kledingwinkel te beginnen in combinatie met de webwinkel.

Het assortiment dat Carla verkoopt komt voort uit haar behoefte naar een winkel waar zij naar zocht maar nooit helemaal kon vinden, waar alles te koop is en waar ook de mogelijkheid is om een eigen kraampakket samen te stellen. Met de spullen, merken en cadeau’s die zij mooi vindt. Om de klanten een pakket te bieden wat compleet naar het zin is kun je hem helemaal zelf samenstellen. Voor deze pakketten ging zij op zoek naar babykleding en kwam ook in aanraking met de kinderkleding. De klik was er al snel en zo besloot ze om ook kinderkleding te gaan verkopen.

Ook geeft Carla regelmatig een kledingparty waarbij ze het heerlijk vindt om mensen de kleding te laten zien en haar enthousiasme over te brengen. Wat uiteindelijk moet uitmonden in een eigen kledingwinkel in combinatie met haar webshop. Houd Jochie & Meiske daarom goed in de gaten!

Vermelding op HipPeZ
Carla koos voor een vermelding op HipPeZ omdat: “HipPeZ heeft een objectieve blik op webshops en het is een eer om de vermelding te krijgen. Voor mij betekend het dat ik mijn werk goed heb gedaan en dat er mensen zijn die net zo enthousiast worden van mijn webshop Jochie & Meiske als ikzelf”.

Korting voor alle HipPeZ fans
Om te vieren dat Jochie en Meiske deze week in de spotlights staat ontvang je met kortingscode hippez maar liefst 30% korting tot en met 27 november 2013! Bovendien maak je met iedere bestelling kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Deze actie duurt tot 1 december, de winnaar wordt 2 december bekend gemaakt!