xctmpV4FhHwAugustus is de maand bij uitstek om op zoek te gaan naar een hippe en warme winterjas, de keuze is dan het grootst en zo grijp je niet mis. De nieuwe jassen vullen de winkels weer  dus is het de tijd om te shoppen. 4FunkyFlavours heeft dit seizoen ook weer heerlijk hippe winterjassen, een jas voor jongen en voor meisjes in net een andere kleurstelling.

Voor de girliez is er de knalroze jas van 4FunkyFlavours, genaamd You Remind Me Of You met een rode, oranje en witte streep op de borst. De jas en de capuchon zijn gevoerd met een super zachte en heerlijk warme beige teddy. Geweldig hip met die retro knipoog. De oranje streep loopt ook over de capuchon, die uiteraard afknoopbaar is.

xctmpMiHtLFVoor de boyz hebben ze dit jaar bij 4FunkyFlavours hetzelfde modelletje jas van de meisjes ook voor de jongens, leuk als je een tweeling hebt trouwens, maar ook voor broer en zus een geweldige combinatie. Deze jas kreeg de geweldige naam Jealous Guy. De kobalt blauwe jas heeft oranje, geel en lichtbruine strepen over de borst en is uiteraard ook gevoerd met dat heerlijke zachte teddy, wat het iedere keer weer een feestje maakt om aan te trekken. Hier wordt de afneembare capuchon gesierd met een bruine streep.

Deze heerlijk warme en hippe jassen zijn verkrijgbaar bij HipPeZ webshop sTerren op sTelten in de maten 86/92 tot en met 134/140.polaroid_banner-02