Je handen vrij met de handige Ringsling draagdoeken

by Theresia on 21 juli 2017

in ► Kids Lifestyle, Onderweg

Ken jij de Ringsling al? Deze hele handige a-symmetrische draagdoek is makkelijk en snel in gebruik, je haalt de stof door de ringen, plaatst je kindje in de doek en trekt de doek aan. En klaar ben je! Balstjurrich heeft deze handige Ringsling in haar assortiment.

ringsling-magnetic-pine-Balstjurrich - HipPeZ

De Ringsling is door de optimale ondersteuning te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje, zo heb je hem/haar lekker dicht bij je en heb je toch je handen vrij. Ontzettend handig op een onrustige dag, een korte wandeling of voor de oppas. De baby of peuter zit in de Ringsling in een m-houding, dat is een fijne zithouding die ook goed is voor de heupjes en de rug. Je kunt je kleintje op de heup en aan de voorzijde dragen. Bovendien kun je met een beetje oefenen deze draagdoek ook gebruiken tijdens het borstvoeden, fijn en discreet.

De Ringsling doeken zijn jaquard geweven van 85% katoen en 14% seacell (gemaakt uit zeewier). De doek is licht van gewicht en ademt goed en is uiteraard vrij van chemicaliën en agressieve verfstoffen.

Je shopt deze Ringsling draagdoeken in verschillende kleuren en prints online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Balstjurrich.nl

Ook interessant:

Previous post:

Next post: