Janey-Kidswear presents: The Fantastic Winter collectie

by Theresia on 22 augustus 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

De één na de andere wintercollectie wordt online gepresenteerd. Het ene merk is nog mooier dan het andere, en wat een vrolijkheid komen we weer tegen dit seizoen, niets geen donkere en saaie kleuren maar knallen gaan de kids dit najaar. Knallen met kleur. Vandaag op HipPeZ de nieuwe, kleurrijke wintercollectie van het Nederlandse merk Janey-Kidswear; The Fantastic Winter.

Dat de winter fantastisch wordt kan ook haast niet anders met deze prachtige, hippe en stoere kleding uit de wintercollectie van Janey-Kidswear. Voor de meisjes is het werkelijk een feestje. Of je nu dol bent op setjes bestaande uit een rokje en een longsleeve van tricot voorzien van een grappige, lieve of stoere applicatie en een strikje of je gaat voor een lief jurkje, een stoer leren rokje of een hippe rok in Schotse ruit, zebra print of camouflageprint je slaat altijd je slag, want deze collectie omvat het allemaal.

Naast de te leuke collectie rokjes, shirts en giletjes hebben ze bij Janey-Kidswear een heel bijzonder jurkje. Een jurkje gebaseerd op het werk van Mondriaan en zie wat een ontzettend leuk resultaat. Laat de meisjes maar schitteren op het schoolplein, een verjaardag of wanneer ze maar willen want de collectie van Janey-Kidswear is altijd draagbaar, altijd hip en altijd actueel.

De stoere camouflage rokjes, de hippe leren rokjes en de zebraprint rokjes zijn hip te stijlen met bij passend gilet. Met een longsleeve van Janey-Kidswear eronder voorzien van print en een hippe legging steel je de show. Een paar stoere boots en klaar ben je. Welk item je ook draagt, het is altijd comfortabel en van goede kwaliteit want ook de applicaties blijven mooi na vele keren wassen, scheuren niet en laten niet los. En dat voor zo’n prijsje. 

En gelukkig hoeven we niet te wachten tot de winter van veel van deze kleding kan ook goed gedragen worden op minder warme dagen en de hele herfst. The Fantastic Winter collectie is een snoepje, een echte aanrader voor meisjes met pit. Je vindt het online bij Janey-Kidswear.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: