Janey | de liefste handgemaakte jurkjes

by Theresia on 20 januari 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

In januari komen de eerste voorjaarscollecties weer in de winkels te hangen. Heerlijk vinden wij het bij HipPeZ om dan uitgebreid alle nieuwe collecties te bekijken. Welke kleuren zijn hip het komende voorjaar, welke modellen en hoe presenteert elk merk zijn nieuwe collectie. Vooral het voorjaar geeft weer de vrolijke kleuren met een knipoog naar de zomer, echt iets om naar uit te kijken en vrolijk van te worden.

Zo vonden we bij Tante Trees een collectie met prachtige zomerjurkjes in de meest vrolijke kleuren. De jurkjes worden op bestelling gemaakt en zijn uniek. Elk jurkje heeft zijn eigen kleurencombinatie, zo is er een prachtig jurkje met tulpjes of vrolijke bloemen, maar ook ruitjes in de combinaties rood, wit en blauw zijn erg hip. Sommige jurkjes hebben een applicatie als toevoeging en allen zijn lintjurkjes. Ze dragen heerlijk, zijn erg vrolijk en lekker hip. Ook zijn ze geweldig te dragen met een longsleeve en een legging in het voorjaar. Zo heb je er lekker lang plezier van.

De jurkjes zijn verkrijgbaar in de maten 86-92 tot en met 134-140. Doordat ze op bestelling gemaakt worden is de levertijd ongeveer 10 dagen. Maar dan heb je ook wel iets speciaals waarmee jouw kleine prinses zeker veel complimenten gaat scoren. Tante Trees verkoopt maar liefst 5 verschillende modellen van de Janey lintjurkjes, welke vind jij de mooiste?

Tante Trees
Outlet en tweedehands kinderkleding (0-16 jaar). Janey, Riverwoods, McGregor, Montefiori, Guess, Ragazzi, LCKR

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: