It’s a boy! De leukste geboortekaartjes voor een jongetje

by Theresia on 6 december 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Zijn jullie in blijde verwachting en toe aan het uitkiezen van het ultieme geboortekaartje van jullie aanstaande zoontje? Wanneer jullie, net als wij, dol zijn op het mooie mintgroen, mogen deze geweldige geboortekaartjes van Geboortepost niet ontbreken aan de zoektocht. Hip, lief en in de trendkleur van nu. Kijk en geniet mee van de allerleukste geboortekaartjes in mintgroen van Geboortepost.

Geboortekaartjes - Geboortepost - HipPeZ

Geboortepost heeft een heerlijk uitgebreid assortiment geboortekaartjes, die je helemaal naar wens zelf kunt aanpassen. Zo heb je de best of both, een prachtig ontworpen kaartje helemaal naar jullie smaak. De trend van nu is groen, mintgroen en vergrijsd groen, een perfecte kleur voor een schattig geboortekaartje. Of je nu gaat voor het oh-zo-lieve geboortekaartje met een robotje, het schattige cartoon babyjongentje met een ballon en een knuffel, de mooie klassieke kinderwagen of het groene kaartje met de geometrische vormen en de foto van jullie pasgeboren oogappeltje. Alles is mogelijk bij Geboortepost.

Ook ben je hier aan het goede adres wanneer je kies voor een confettigeboortekaartje, of dol bent op de hippe wolkjes. Wat je wens ook is, bij Geboortepost maak je eenvoudig het geboortekaartje van je dromen. En heb je een geheel eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk! Bij Geboortepost ontwerp je het geboortekaartje heel eenvoudig online, bieden ze de laagste prijsgarantie én verzenden binnen 24 uur.

Geboortekaartje wolkje - Geboortepost - HipPeZ

Ook vind je op de site van Geboortepost inspiratie voor de leukste geboortekaartjes, geboorteteksten en de liefste gedichtjes. Wanneer jij klaar bent met het ontwerp kun je een proefdruk aanvragen. Je krijgt dan – veelal de volgende dag al – het kaartje thuisgestuurd op twee verschillende soorten papier, mat en glanzend. Zo kun je zelf beoordelen op welk papiersoort jouw kaartje het allermooiste uitkomt. En kom je er zelf niet helemaal uit dan kun je contact opnemen met de fijne klantenservice, per mail of telefonisch.

Wanneer je kaartje helemaal klaar is, kun je vast de enveloppen bestellen. Zo kun je thuis op je gemak de enveloppen adresseren en voorzien van een geboortezegel. Wanneer de kleine geboren is, vul je de laatste gegevens in op het geboortekaartje en bestel je ze. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Zo heb jij mooi de tijd om volop te genieten van jullie prachtige kindje.

Je shopt deze lieve en hippe geboortekaartjes online bij Geboortepost.nl

Geboortekaartjes jongen - Geboortepost - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: