Ipanema slippers – Braziliaanse passie

De zomer komt eraan! En wat is er dan fijner om de hele dag op slippers te lopen? Ipanema slippers zijn hot en komen uit Brazilië. Ipanema is vernoemd naar het bekende Braziliaanse strand. Alle slippers van Ipanema hebben een voetbed waardoor ze niet alleen leuk staan maar ook heerlijk zitten en lopen. De Ipanema slippers worden gemaakt in de Grendene fabrieken, bekend om haar duurzame producttechnieken. Daarnaast hebben de werknemers het er goed vanwege de goede sociale voorzieningen en werkomstandigheden.

Zo heeft Ipanema een hele nieuwe productlijn slippers opgezet met originele ontwerpen van Gisele Bündchen. Zij heeft zich laten inspireren door natuurlijke grondstoffen. Deze staan symbool voor nieuw leven en groei. Zo draag je met deze hippe slippers ook een steentje bij aan de natuur want voor iedere verkochte slipper doneert Ipanema aan het Forest for future.

De slippers zijn verkrijgbaar in de maatjes 19/20 tot en met 41/42. Wil jij er deze zomer ook helemaal hip bij lopen? Deze Ipanema slippers zijn te koop bij HipPeZ nieuwste aangesloten shop Eigenwijzzshop.