Interieurstickers voor de baby- en kinderkamer

by Theresia on 8 februari 2018

in ► Kids Room, Behang & Muurdecoratie

Topmuurstickers is het adres als het aankomt op muurstickers/interieurstickers. Naast de keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en teksten hebben ze ook kleine stickers die je naar eigen wens kunt plakken, met de keuze uit bijvoorbeeld uit stippen, driehoekjes, pijlen, cactussen, kruisjes, wolkjes enz enz.
muursticker-interieurstickers-dots - Topmuurstickers - HipPeZMet de muurstickers kun je eindeloos variëren, en met de keuze uit maar liefst 51 verschillende kleuren is er altijd een passende kleur voor jouw interieur. Ga voor monochrome met zwart en wit of kies verschillende kleuren van dezelfde vorm. Plak ze netjes naast elkaar, in een vorm, de naam van je kindje bijvoorbeeld of kriskras over de hele muur. Of zoals je hieronder ziet afgebakend boven de commode. Hippe stippen, stoere plusjes, coole cactussen, driehoekjes of wolkjes, pijlen en nog veel meer vormen maken jouw baby- of kinderkamer extra persoonlijk. Do It Yourself!

muursticker-interieurstickers-pluf-of-kruis-Topmuurstickers - HipPeZ

Geef je fantasie de vrije loop en plak er maar op los. Gemiddeld zitten er zo’n 100 stickers op een vel. Daar kun je een heel stuk muur mee bestickeren. Het enige waar de ondergrond aan moet voldoen is dat hij glad en stofvrij is. Alle muurstickers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl. Ze zijn makkelijk verwijderbaar en laten geen lijmresten achter.

Dat de muurstickers niet alleen in de babykamer tot hun recht komen bewijst deze foto van een stoere tienerkamer. Met een brede baan en aan stippen geef je de kinderkamer een geheel eigen uitstraling. Hip, strak en persoonlijk. De interieurstickers doen het naast de muur ook heel goed op andere materialen, denk hierbij aan glas, plexiglas, tegels, metaal, deuren en meubeltje. Ook in de auto kunnen ze op de ramen geplakt worden. Lekker veelzijdig!

Je shopt al deze hippe muurstickers/interieurstickers online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Topmuurstickers.nl en zeg nou zelf, zijn die cactussen niet supertof?

muursticker-interieurstickers-cactus-chrome-blauw - Topmuurstickers - HipPeZ

Previous post:

Next post: