In love with Kidz art

by Theresia on 7 november 2014

in Meisjeskleding, Nederlandse merken

Kidz-Art-bodywarmer_shirtKidz-Art fans houden van basic en een beetje extra. Dat is Kidz-Art ten voeten uit. Een groot deel van de collectie bestaat uit items die bijna iedereen wel aanspreken. En een aantal items zijn dan extra bijzonder. Leuk om mee te combineren zeg maar.

Kidz-Art wintercollectie 2014
Ook nu, in de wintercollectie 2014 zie je de ‘basis’ en de ‘extra’ weer terug komen. De jurkjes, shirts en rokjes hebben de ‘basis’ oftewel ‘basic’ en daarnaast hebben de bodywarmers en multicolor rokjes het label ‘bijzonder’ meegekregen. En als je ze ziet dan snap je precies waarom.

Voor de meisje meisjes, maar ook voor de stoere meiden zijn de multicolor items he-le-maal geweldig. Prachtig om te combineren met een van de basis kledingstukken uit de collectie, of gewoon op iets wat je dochter al in haar kledingkast heeft hangen. Wat dacht je van de multicolor bodywarmer op een spijkerbroek? Succes gegarandeerd.
Kidz-Art-Shirt_kiss_printNaast de bijzondere ontwerpen heeft Kidz-Art er ook voor gezorgd dat ze voor de moeder des huizes gewoon goed te hebben zijn. Met andere woorden: de multicolor imitatiebont items zoals het rokje en de bodywarmer kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden op 40°.

Kidz-Art basiscollectie
Maar laten we vooral niet vergeten dat ook de basiscollectie zeker de moeite waard is. De jurkjes en t-shirts in diverse kleuren met flock hart print gaan als een speer. En ook de Kiss print scoort hoge ogen. En zal ik je eens wat zeggen? Voor mij doet deze print me denken aan ‘vroeger’ aan mijn ‘Doe Maar’ tijd. Waarom precies, dat weet ik niet, maar iedere keer als ik naar die stoere kusjes kijken dan bekruipt het gevoel van goede oude rebelse tijden me weer.
Ik zeg ‘doe eens gek’ en ga kauwgomballen blazend in een Kiss print legging en multicolor rokje naar school en je bent Queen of the ball!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: