Igor | hippe waterschoenen

by Theresia on 16 juli 2018

in Schoenen, Spaanse merken

Igor, het hippe Spaanse label heeft dit seizoen weer een prachtige collectie waterschoentjes op de markt gezet. De waterschoentjes van Igor zijn fijne, zijdezachte schoentjes die natuurlijk hip en handig zijn langs en in het water maar ook zeker niet misstaan wanneer je even niet aan de waterkant vertoeft.

Igor hippe waterschoenen voor de kleintjes

Igor is het label dat je vind in New York en Voque. De schoentjes die je voor je kind wilt hebben. En dat kan! Want Bodybasics4kidz heeft dit o-zo-fijne merk in haar assortiment in de meest gewilde kleurtjes. De klantenreacties zijn ook al zo lovend, wanneer ze eenmaal Igor waterschoenen hebben gehad willen ze niet anders meer. Het is een ware hype aan het worden.

Igor-waterschoenen-spaansekinderkleding-hippez

In het water en onder je trendy outfit

Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, ze lopen heerlijk door het zijdezachte gevoel en zijn heel sterk waarmee je er keer op keer het water mee in en uit loopt. Kies ze in je favoriete kleur, voor je kleintje zijn er verschillende trendy kleurtjes die het altijd zo leuk doen aan die bruine voetjes. De waterschoentjes zijn stuk voor stuk bijzonder, kijk maar eens naar de zooltjes. Lekker zacht en soepel en met het uitneembare zachte zooltje kun je er mee in het water en staan ze top onder de trendy zomer outfit van jouw kindje.

Igor waterschoentjes bodybasics4kidz hippez

Shop Igor waterschoentjes

Benieuwd naar het assortiment, klik dan snel naar Bodybasics4kidz.com! Bij deze Hippez shop kun je ook heel goed slagen voor de meest trendy badkleding, ondermode en nachtkleding.

collage-Igor-spaansekinderkleding-hippez

Ben je ook benieuwd naar de laatste trends op het gebied van badmode? Lees dan hier verder >>>

{ 1 comment… read it below or add one }

waterschoenen augustus 7, 2018 om 09:24

Hallo, wat een mooieguestbook
Zelf ben ik wild van alles dat met water te maken heeft.
En verkoop water schoenen
aan op mijn site Ik denk dat het goed is dat ik deze
even schrijf. bij deze bedankt voor deze handige pagina.

Veel plezier

Leave a Comment

Previous post:

Next post: