iglo+indi A/W ’17 – Reykjavik Heroes

by Theresia on 14 juli 2017

in ► Kids Fashion, Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Bij HipPeZ aangesloten webshop Little Fine Feather hangt het eerste deel van de nieuwe AW17 collectie van het hippe IJslandse kinderkledingmerk iglo+indi in de winkel. Deze toffe collectie heeft de naam Reykjavik Heroes en is het bekijken meer dan waard.

Iglo+Indi - AW17 - boys - LittleFineFeather - HipPeZ

Iglo+indi staat bekend om zijn unieke en speelse ontwerpen in sprekende kleuren. De handgemaakte illustraties en frisse kleuren stimuleren de fantasie van onze kinderen. Comfortabele pasvormen en zachte biologische stoffen zorgen ervoor dat stijl en comfort samen gaan, het uitgangspunt achter elk ontwerp. Het grootste gedeelte van de collectie is GOTS gecertificeerd.

Iglo+Indi - AW17 - LittleFineFeather - HipPeZ

De nieuwe collectie najaar/winter 2017 heeft de naam Reykjavik Heroes gekregen. Voor de herfst/winter haalt iglo+indi haar inspiratie uit de begin jaren ’90, toen de rebelsheid op een hoogtepunt was gecombineerd met grunge muziek en fashion. Terwijl we luisteren naar Nirvana en The Sugarcubes met Bjork aan top, oversized band shirts dragen, zijn we onszelf…..authentiek en onvolmaakt. We verdrinken ons in hun stijl en muziek…..

We are the Reykjavik Heroes.
We come as we are and rock our imperfections.

Kijk, wordt verliefd en shop de nieuwe herfst/wintercollectie van iglo+indi online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Littlefinefeather.com

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: