HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Houten regenboog – veelzijdig en creatief speelgoed

Houten regenboog, je kent ze vast wel, zorgt voor urenlang speelplezier. Met de vele kleuren en verschillende maten zijn de regenbogen zo ontzettend veelzijdig dat je er iedere keer weer iets nieuws mee maakt. Houtspel heeft een prachtig assortiment houten regenbogen van verschillende merken.

Houten regenboog Houtspel Hippez

Houten regenboog

Een houten regenboog is een van de meest veelzijdige soorten speelgoed. Allereerst is zo’n houten regenboog verkrijgbaar in verschillende kleuren, in blank hout en in het hippe zwart-wit. Deze regenbogen zijn een perfect kraamcadeau omdat ze ontzettend decoratief zijn op de babykamer en zodra de kleine oud genoeg is, is de regenboog speelgoed waar je mee blijft spelen.

De regenboog als basis voor ieder spel

Je kunt de regenboog op zoveel manieren betrekken in het spel. Bouw bijvoorbeeld een brug met de halve cirkels, een poppenhuis of ga aan de slag om de allermooiste dieren te bouwen. laat je fantasie maar de vrije loop en kijk wat voor moois er ontstaat. Ga voor de sprekende regenboogkleuren of kies voor de prachtige pastelkleurtjes. Kies de blankhouten of ga voor de monochrome of mix ze lekker door elkaar zodat je nog mooiere creaties kunt maken. En de houten regenboog is ook een ware must have op iedere seizoenstafel.

houtspel - houten regenboog Hippez

Grimm’s en Bajo – duurzaam en hoogwaardig houten speelgoed

Bij Houtspel.nl shop je de allermooiste houten regenbogen van Grimm’s en Bajo, ze zijn er in verschillende afmetingen en prijsklassen. Al het houten speelgoed is duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij wordt er ook goed naar het duurzame aspect gekeken en naar het milieu. Zo komt het hout van Grimm’s uit de bossen van Oost-Europa die op duurzame wijze beheerd worden. En voor de kleuren van de regenbogen wordt alleen olie en verf op waterbasis gebruikt, veilig voor jouw kindje en een stuk beter voor het milieu.

Ook bij het Poolse Bajo wordt er aan mens en milieu gedacht. Zo wordt er gewerkt met hout uit de lokale duurzame bossen gebruikt en zorgt Bajo ervoor dat elk stuk van de boom wordt gebruikt. Het houten speelgoed van Bajo wordt geschilderd met een natuurlijke verf die op basis van natuurlijke componenten. Zo wordt het milieu minimaal belast.

Je shopt deze prachtige en  veelzijdige houten regenbogen online bij Houtspel.nl

houten-regenboog-pastel Houtspel - Hippez

Op zoek naar meer houten speelgoed, lees hier verder >>>