Nu het lente is en de temperaturen het toelaten om weer heerlijk buiten te spelen is er niets fijners dan lekker schommelen. Voor de kleintjes is er nu een hele toffe schommel, deze heeft de vorm van een paardenhoofd en is van hout. Een geweldig leuke houten peuterschommel voor de kleintjes die net kunnen zitten tot de peuters en kleuters.

Houten peuterschommel - Sassefrasmeisjesspeelgoed - HiPPeZ

Houten peuterschommel

Zodra jouw kleintje goed los kan zitten is het zo leuk om te schommelen. En helemaal met deze houten schommel in de vorm van een paard. Hij is speciaal voor de kleintjes, heeft handvatten om je goed vast te houden en een extra steuntje in de rug. De kleintjes vinden schommelen leuk, want wat is er fijner dan lekker te zweven. Bovendien is het goed voor de ontwikkeling van het evenwicht. Spelend ontwikkelen en dat op zo’n superleuke schommel. Deze houten schommel is van ongelakt hout en past daardoor ook binnen in ieder interieur. Leuk in de kinderkamer, maar nog leuker is het om buiten te schommelen. Wil je de schommel mooi van kleur houden dan is het aan te raden deze bij buitengebruik te lakken.

houten peuterschommel - sassefrasmeisjesspeelgoed

Duurzaam en tijdloos speelgoed

Deze  hippe houten schommel is gemaakt van massief hout en daardoor heel duurzaam. Bovendien is het ontwerp tijdloos zodat het niet alleen leuk is voor jouw eigen kindjes, maar zelfs voor de kinderen van jouw kinderen. Het kan decennia lang mee en hoe leuk is dat ook? Mooie herinneringen die herleven. De touwen zijn ongeveer 150 cm lang en kunnen met haken worden opgehangen aan bijvoorbeeld een deurpost.

Gepersonaliseerd cadeau

Ook leuk is om deze schommel cadeau te doen als bijvoorbeeld kraamcadeau of voor een eerste verjaardag van een kindje. Helemaal bijzonder en persoonlijk maak je hem dan met een naamsticker. Zo geef je een uniek cadeau waar de kleine vele uren plezier aan gaat beleven.

Je shopt deze houten peuterschommel online bij Sassefrasmeisjesspeelgoed.nl

peuter-schommel - Sassefrasmeisjesspeelgoed

Meer toffe merken ontdekken bij Sassefras Meisjes Speelgoed? Lees hier verder >>>