Met houten muziekinstrumenten voor kinderen leren de kids om al vroeg te genieten van muziek. Houtspel.nl heeft een nieuwe categorie gelanceerd met de allerleukste houten muziekinstrumenten. Van een trekfluit tot een xylofoon en van een kleurrijke regenstok tot een muzikale draak en zelfs een houten gitaar die je zelf kunt inkleuren. 

Houten muziekinstrumenten - Houtspel - HiPPeZ

Houten muziekinstrumenten

Hoe klein je kindje ook is, muziek is voor alle leeftijden. En hoe leuk is het om zelf muziek te maken? In je eentje of met je broertje, zusje, vriendjes of vriendinnetjes. Met het geweldig leuke en duurzame assortiment houten muziekinstrumenten van Houtspel kun je zelfs een echte band beginnen.

Je kunt niet jong genoeg beginnen met het maken van muziek. Muziek maakt blij en inspireert. Of je nu start met een xylofoon, een trekfluit, de altijd favoriete regenstok of met de muzikale draak. Laten we starten met die draak. Want kijk nou hoe mooi hij is vormgegeven. Het houten draakje met zijn groene details en vriendelijke glimlach waarmee je muziek kunt maken. Met het houten stokje ga je over de stekels van de draak, wat een vrolijk geluid geeft.

muziekale draak - Houtspel - Hippez

Rock it!

Of wat dacht je van de toffe houten ‘electrische’ gitaar? Is hij niet supercool? Met zijn mooie basic houten uitvoering is het al een feestje om te zien en om te spelen. Je maakt hem echt heel persoonlijk wanneer je hem zelf inkleurt. Iedere gitarist heeft zijn eigen gepersonaliseerde gitaar, dus jij ook! En wanneer hij klaar is hang je hem met de band om je nek en rocken maar!

houten gitaar - houtspel - HiPPeZ

Xylofoon rond of recht

En dan de xylofoon, een musthave voor ieder kind. En wie is er niet groot mee geworden? Lekker muziek maken door op de plankjes te slaan. Deze hebben ze bij Houtspel.nl is een rechte traditionele uitvoering, maar ook in een ronde. De rechte xylofoon heeft genummerde plankjes. Zo kun je al snel je eigen liedjes componeren of naspelen. Leuk voor een muzikaal spektakel en een sing and songwriter in de dop.

Xylofoon - Houtspel -HiPPeZ

En die ronde xylofoon kan nog meer. Bij deze ronde xylofoon wordt naast een houten stokje ook een houten en een glazen knikker geleverd. Wanneer je die in het midden legt en rondjes draait komt er een betoverend geluid uit. Of ga voor een bijzonder instrument zoals de cimbaal. Prachtige houten cadeaus voor een verjaardag, Sinterklaas of de kerstdagen. Ze zijn ook nog eens heel prettig geprijsd.

Je shopt al deze supertoffe houten muziekinstrumenten online bij de Hippez aangesloten webwinkel Houtspel.nl

Houten muziekinstrumenten - Cimbaal - Houtspel -HiPPeZ

Op zoek naar meer houten speelgoed? Lees hier verder >>>