Kerst komt eraan! Tijd om het huis gezellig te maken met kerstdecoratie. Een houten kerststal wat mag ons betreft niet ontbreken. Houtspel heeft zo ontzettend veel leuke variaties op de kerststal dat er voor iedereen wel een favoriet tussen zit. Of je hem nu traditioneel onder de kerstboom plaatst, op de seizoenstafel zet of voor het raam hangt, kijk gezellig mee.

Kerststal - Houtspel - HiPPeZ

Houten kerststal in vele soorten en maten

De houten kerststal is er bij Houtspel in zoveel varianten. Van de liefste Dick Bruna kerststal tot een kerststal gezaagd uit een schijf hout. Vele soorten en maten, in kleur, prachtig wit of blank hout. Net wat jij het mooiste vindt bij je interieur. Zo kun je een kerststal kopen die al kant-en-klaar is en die je alleen maar mooi hoeft neer te zetten. ook kun je kiezen voor een knutsel kerststal. Leuk om die samen met je kinderen te maken. [show_more more=”Lees verder…” less=”TEXT” list=”»”]

kersthanger kerststal Houtspel Hippez

Kerststal als raamdecoratie

Heb je niet zoveel ruimte in huis of wil je bijvoorbeeld het raam van je kindje een kersttouch geven, dan zijn er de geweldig leuke kerststalraamhangers te koop. Of kies voor de boomhanger kerststal, deze geeft toch die mooie kerstgedachten en neemt nagenoeg geen plek in. Een kersthanger anders dan anders is deze in de vorm van een ster met een tafereeltje van Josef en Maria met het kindje Jezus. In deze serie zijn ook de herder en de drie koningen verkrijgbaar.

Houtspel = kerststal silhouet Hippez

Kerststal met een lichtje

Ook leuk zijn de kerststalletjes met een waxinelichtje. Deze heb je bijvoorbeeld in een geweldig leuk DIY knutsel kerststal. Deze kun je samen met je kinderen maken, alle benodigdheden zitten erbij. Aan de beide kanten van het tafereeltje kun je een waxinelichtje plaatsen en creëer je een gezellige kerstsfeer. Ben je niet zo handig of hou je niet van knutselen dan is er dit schattige kersttafereeltje in een silhouet. Met een waxinelichtje erachter geeft hij een sfeervol decor.

Kerstdecoratie van hout

Niet alleen shop je hier de meest mooie en bijzondere kerststallen, ook aan de kerstdecoratie voor de kerstboom is gedacht, van mooie houten kerstballen die je eventueel zelf kunt versieren tot fraaie houten hangers met zowel de kerstman als zijn rendier.

Je shopt al deze kerststalletjes, decoratie van hout en nog veel moois voor in of onder de kerstboom online bij de Hippez aangesloten webshop Houtspel.nl

Houtspel kerststal Hippez

Meer mooi en duurzaam speelgoed ontdekken? Lees hier verder >>>

[/show_more]