Houten camper met surfplank van Bajo

Nu de vakantie in zicht is, is het leuk om het speelgoed daar op aan te passen. Deze surfauto met surfplank van Bajo, verkrijgbaar bij Houtspel.nl is zo’n hippe musthave voor de zomer. Zoals ze bij Houtspel zeggen: ‘Rijd de vrijheid tegemoet en bedwing de golven met deze stoere camper die een surfplank op zijn dak gebonden heeft.’

Bajo camper - Houtspel - HipPeZ

Dit hippe campertje met surfplank van hout is uitermate geschikt voor kinderhandjes en heeft een afmeting van 12 x 5 x 10 cm. Laat de kleintjes maar lekker spelen en fantaseren.

 

Bajo surfauto - Houtspel - HipPeZ

 

Voor optimaal speelgeluk kun je er een houten peg doll bij kopen. Die je zo kunt houden in zijn mooie simpele vorm, maar voor de creatievelingen onder ons, ze zijn ook superleuk om te beschilderen. Maak er je eigen personage van.

peg doll - Houtspel - HipPeZ

Bajo is een familiebedrijf uit Polen en al sinds 1993 op de markt. De eigenaar Wojciech Bajor, die van oorsprong een academisch architect en decorontwerper is heeft een hoofd vol bijzonder mooie ideeën voor multifunctioneel speelgoed. Bij Bajo gebruiken ze alleen lokaal hout uit duurzaam onderhouden bossen en proberen ze elk stuk boom te gebruiken. Het speelgoed wordt in eigen fabriek geproduceerd en daarna geschilderd met een natuurlijke verf bij lokale Poolse bedrijven. Alle speelgoed wordt stuk voor stuk met de hand gecontroleerd en verpakt in een natuurlijke verpakking. Om zo het milieu zo min mogelijk schade toe te brengen.

Je shopt deze hippe camper met surfplank en al het andere prachtige speelgoed van Bajo online bij Houtspel.nl