De lente is in aantocht en we kunnen nauwelijks meer wachten. De eerste bloemetjes, het groene gras, lammetjes, blauwe luchten en het eerste lentezonnetje. Wat kun je daar naar verlangen. De winterkleren kunnen weer in de kast en het wordt nu echt tijd voor een voorjaars-outfit.

Opvallend is het Hollandse karakter in de kinderkleding collecties deze zomer. Veel merken pakken de frisse kleuren combinatie rood-wit-blauw op, en het moet gezegd, dit zijn altijd goede kleuren voor de blanke toetjes. We maken het af met een boeren picknick sfeer in vrolijke blok-ruitjes, stippen en strepen in allerlei diktes. Leuk toch?

Claeasens is zo’n oerhollands merk en heeft deze zomer ook zo’n lekker fris Hollands thema voor de meisjes. Vrolijke jurkjes, rokjes en topjes en het zijn ook dit seizoen weer de warme broodjes van de bakker. Lekkere tricots, dat draagt zo fijn en ook nog een goed geprijsd. Misschien ken je Claesens ook wel van het mooie ondergoed. Voor de jongens zijn er stoere boxers en singlets met v-halsshirts die je overdag kunt dragen maar ook fijn zijn om in te slapen, je maakt er zo een echte pyjama van met zo’n typische Amerikaanse boxer.

Word jij van dit vooruitzicht naar de lente net zo vrolijk als wij, surf dan snel naar de HipPeZ aangesloten shop Morris & Mara voor het complete overzicht van dit prachtige merk Claesens.

Één reactie op “Hollands glorie – Claesens”