Hola Señorita, wat een beeldig jurkje!

Oud

Janey-jurkje-Senorita-HipPeZMet het Janey jurkje Señorita waan je je onmiddellijk in het heerlijke zonnige Spanje. Blauwe zee, witte stranden en ruisende palmen…….. Heerlijke temperaturen, lange dagen en lekker flaneren over de boulevard, dat kan allemaal in deze beauty.

Het schattige jurkje in een zwart-wit ruitje met rode biesjes langs de armsgaten en hals en de grote print van het Spaanse meisje in haar flamenco jurk met een waaier. De voorkant is geweldig om te zien maar ook de achterkant heeft een leuke toevoeging, namelijk deze Spaanse schone in een ovaal onderaan het jurkje. Aan alle kanten een fantastisch jurkje.

Het jurkje is gemaakt van een hoge kwaliteit jersey waardoor het én heel fijn draagt én ook nog eens heel lang mooi blijft. Draag hem met slippertjes naar het strand, met sandaaltjes over de boulevard en geniet nog lekker lang na wanneer de vakantie weer voorbij is met bijvoorbeeld een kort vestje of een stoer spijkerjack.

Je shopt dit beeldige señorita jurkje bij HipPeZ aangesloten webshop Janey-kidswear.nl waar je voor je dochter heel veel leuks vindt.