Is jouw kleine prinses binnenkort jarig en ben je op zoek naar een bijzonder shirt? Een heus verjaardagshirt misschien? Bij Dottig hebben ze sinds kort hippe verjaardagshirts met cupcakes en zebraprint cijfer 1 t/m 6 jaar.

Of je nu van less is more houdt en gaat voor enkel het cijfer in print of glitter op de borst of je bent dol op rushes en strikken, er zijn verschillende uitvoeringen. Voor iedere smaak een eigen shirt. De shirtjes zijn uiteraard goed te combineren met een hippe en feestelijke pettiskirt die ze in heel veel verschillende kleuren verkopen bij Dottig. Maar ook bij de pettiskirts kun je gaan voor de pittige zebraprintskirt.

De shirts met de cupcakes zijn heerlijk zoet, compleet met kaarsje en afgewerkt met organza. Sweet met zo’n Dottig pettiskirt in wit, fuchsia of babyroze. Je kunt het zo zoet maken als je zelf wilt. Verkrijgbaar in de maten 1/2 tm 5/7 jaar voor natuurlijk een feestelijk prijsje.

Naast de verjaardagshirts heeft Dottig een uitgebreid assortiment aan shirts met afbeeldingen voor meisjes en jongens maar ook voor een kraamcadeautje kun je er goed terecht.