Hoera! Favourite Things is jarig, precies 1 jaar online! Feest mee…

by Theresia on 15 oktober 2013

in Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Webshop Favourite Things is vandaag, 15 oktober 2013, precies 1 jaar in de lucht! Dat moet gevierd worden!! Op 15 & 16 &17 oktober geeft webshop Favourite Things maar liefst 15% korting op ALLES in de webshop. Gebruik de code Hoera!1jaar! bij de kassa en je krijgt 15 procent korting op je bestelling. Lees hoe het Annelies, het brein achter Favourite Things, is gegaan dit afgelopen jaar.

Er is al veel gebeurd in zo’n eerste jaar. Bijvoorbeeld een aantal kleine aanpassingen aan de webshop om de shop-ervaring zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Er zullen altijd weer kleine nieuwigheidjes bij komen aan de hand van tips en opmerkingen van bezoekers. Facebook is een heel handig platform om te horen wat mensen handig of niet handig vinden en welke merken ze graag nog bij Favourite Things zouden willen zien. Ik vind het, als eigenaar van Favourite Things, heel leuk om in contact te komen met de bezoekers en te horen of er nog wensen zijn of leuke tips. Ik nodig dan ook graag iedereen uit om Favourite Things even op de te zoeken op Facebook, even op ‘like’ te drukken en met mij samen te praten over wat je nog graag bij Favourite Things zou willen zien.

Naast het prachtige kinderkledingmerk AlbaBabY, het vrolijke Smafolk en het stijlvolle, Zwitserse L’Asticot, hebben we een aantal hele mooie, nieuwe merken in de webshop.

Het Franse Coq en Pate komt met hele leuke T-shirts en rompers met een echte voorkant en achterkant (je ziet op de achterkant ook echt de achterkant van het dier…hartstikke leuk!), mooie rugzakken en rugtassen, portemonaietjes, zonnehoedjes en meer!

Danefae is een heerlijk merk met super-zachte T-shirts met hele originele prints. Deze shirts zijn al snel een favoriet bij de kids zelf omdat ze zo lekker zitten en een stoere uitstraling hebben.

DUNS Sweden is er ook bij gekomen met deze herfst een hele leuke kastagne-print, heerlijke sokken en binnenkort nog meer leuks want de winter-collectie is in aantocht.

Het Belgische Retro-Rock-and-Robots en My Roots is nu ook verkrijgbaar bij Favourite Things. Hele originele ontwerpen van Sabine van Osselaer. Echt een aanwinst!

Verder hebben we de prachtige cape van Belle & Boo uit Engeland, komt Maxomorra eraan (betaalbaar & eco), hebben we Ziestha erbij en last but not least, Vlinders in je Buik.
De jurkjes van Vlinders in je Buik worden handgemaakt. Katja van Oirschot koopt aparte retro-stoffen in uit Amerika en maakt van elke lap een aantal jurkjes. De jurkjes zijn hierdoor zeer exclusief. De jurkjes van Vlinders in je Buik zijn online alleen verkrijgbaar bij Favourite Things!

Super-kwaliteit kinderschoenen van See Kai Run uit de USA en in de lente van 2014 komen daar ook de mooie schoenen van Livie & Luca nog bij! Dus…Favourite Things wordt ook HET adres voor goede & mooi ontworpen kinderschoenen.

Naast kinderkleding heeft Favourite Things ook hele mooie & originele hebbendingen, schrijfwaren en leuk speelgoed. De mooie Scandinavische ontwerpen van ISAK zijn zeer geliefd en zijn ook ideaal als mooi cadeau. Een mooie kaart is ook te vinden in de webshop en tevens heeft Favourite Things een gratis inpak-service dus kan je van achter je pc zo een super-leuk cadeautje naar iemand sturen!

Ik hoop dat de komende jaren Favourite Things nog meer zal uitgroeien tot HET web-adres voor leuke, verantwoorde kinderkleding of iets leuks voor jezelf.

Favourite Things zal dit jaar ook te vinden zijn op Flavourites Live dus dan kan je zelf de kleding van dichtbij komen bekijken en voelen en de schoentjes kunnen even gepast worden. Leuk als je ook komt! Op 15 december staat Favourite Things op de Sunday Market X-mas editie bij de Westergas te Amsterdam. Ook een bezoekje waard want daar zullen vooral de mooie cadeau-artikelen, kerstspullen en het speelgoed te bekijken zijn.

Vier de 1-jarige verjaardag van webshop Favourite Things mee en kom shoppen met 15% korting op 15 & 16 &17 oktober. Gebruik de code Hoera!1jaar! bij de kassa en je krijgt 15 procent korting op je bestelling. Ik hoop jullie online of offline te ontmoeten. Veel shop-plezier! Annelies – Favourite Things

Namens het hele HipPeZ team feliciteren wij Annelies met het 1 jarig bestaan van Favourite Things en wensen wij haar nog veel hippe jaren vol favoriete items!

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: