HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Hobea babyslofjes – nieuwe collectie

De nieuwe collectie Hobea babyslofjes staat online bij Eileen4kids.com en deze is ook weer zo leuk! Schattige baby- en peuterslofjes van soepel leer en suède. In mooie diepe kleuren, met of zonder strik of een prachtige applicatie. Kijk maar mee.

Hobea babyslofjes - Eileen4kids - HiPPeZ

Hobea babyslofjes

Ook deze collectie is weer ontzettend leuk, kijk eens naar de slofjes met sterren. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en kleurcombinaties. En daarnaast zijn er ook weer tal van toffe kleuren toegevoegd, van pruimenrood tot diep paars. En vergeet ook niet de prachtige suède slofjes, wat een keuze. Naast de sterren en de strikken is er ook een ruime keus aan applicaties, van een muis tot een molen en van een walvis tot een tractor. En stuk voor stuk zo ontzettend leuk.

Hobea babyslofjes ananas - Eileen4kids - Hippez

Hip en comfortabel

De babyslofjes, die overigens doorgaan in peutermaten, zijn niet alleen heel leuk om te zien. Door het fijne en soepele leer zijn ze ook nog eens heerlijk warm én ademend. En daarbij hebben de zooltjes een fijne grip, wat weer heel prettig is wanneer jouw kleintje de eerste stapjes zet. Het geeft ze net even de extra grip die ze nodig hebben om op twee benen de wereld te gaan verkennen.

Ook voor de kleine kruipers zijn deze slofjes ideaal. Lekker warm en net even iets meer grip op de vloer. Daarbij blijven de voetjes lekker warm en zijn ze ideaal in huis, maar ook onderweg. In de auto of op de fiets of in de buggy.

Hobea - maten - babyslofjes

Welke maat slofjes heb je nodig?

Nu kunnen we ons voorstellen dat je het lastig vindt om online slofjes te kopen voor jouw kleintje terwijl je nog niet de juiste maat weet. Met de maattabel van Hobea kun je dat thuis in alle rust opmeten. Zo weet je zeker dat jouw kleintje de juiste maat slofjes krijgt. Handig toch?

Jouw favoriete thema

Het fijne aan Hobea is dat ze van verschillende prints een heel thema hebben in baby- en verzorgingsproducten. Wanneer je bijvoorbeeld kiest en zoekt op indiaan kom je heel wat leuks tegen voor de baby- en/of kinderkamer. En hoe leuk is het dat de slofjes daar helemaal bij aansluiten.

Je shopt deze superfijne leren Hobea babyslofjes online bij Eileen4kids.com

Hobea-babyslofjes-muis-bruin-Eileen4Kids-Hippez

Meer toffe slofjes zien? Kijk hier verder >>>