Welk kind maak je nou niet blij met zo’n superleuke Hippie Tipi Tent? Nu de herfst echt is begonnen en kinderen vaker binnenspelen is zo’n binnenspeeltent een welkome afwisseling waarmee kids zich urenlang kunnen vermaken.

hz-hippeschaap-tipi-pink

Ga je mee op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes! Leg er kussens in en maak er een geheime hut van, zet er gezellig al je knuffels en poppen in en maak er een theekransje van of ga er lekker een boekje lezen. Met deze tipi speeltent kun je eindeloos variëren en is uren speelplezier op regenachtige herfstdagen gegarandeerd!

hz-hippeschaap-tipi-jongens

De prachtige Hippie Tipi tenten van het Deense merk Roommate zijn gemaakt van hoogwaardig en stevig canvas van biologisch katoen, hij heeft 5 houten stokken en een rits. Door hun mooie luxe uitstraling is het een waar meubelstuk en zal het ook zeker niet misstaan op de kinderkamer of in de woonkamer. En volgend jaar zomer kun je hem natuurlijk ook gezellig in de tuin zetten!

hz-hippeschaap-tipi

Afmetingen: uitgeklapt 135 x 135 x 150 cm hoog en ingeklapt is hij 175 cm hoog.  Hip gespot in de webshop van Het Hippe Schaap, de lifestyle webshop met producten voor baby en kind.