HipPeZst beachwear for girls

Oud

Nog twee weken voor de basisscholen in Noord Nederland vakantie krijgen, zij bijten het spits af. Over 14 dagen begint het genieten van zon, zee en strand en alle tijd voor elkaar. Of je nu gaat genieten aan de Spaanse costa’s, reist naar verre bestemmingen buiten Europa of gezellig in Nederland blijft wij van HipPeZ hopen op veel bikiniproof dagen.collage

Daarom hebben we voor jou een top 5 gemaakt van de HipPeZst badmode voor de meisjes.

1. Hippe Zee & Zo bikini in cowfish pink. Verkrijgbaar in de maten 116 en 128 bij BenIkHip.

2. Voor dit snoezige pastelroze badpak met badmutsje en corsage surf je naar Dottig.com, verkrijgbaar in 116-12 en 128-134.

3. De meiden die dol zijn op kleur en retroprints maken de blits op het strand in deze vrolijke stippen bikini van Just Beach, verkrijgbaar in de maten 116-176 bij BodyBasics4Kids.

4. One apple a day keeps the docter away! Nou laten we hopen dat dit fruitige badpakje van Smafolk dan vaak aan mag. Verkrijgbaar in de maten 2-3 jaar en 3-4 jaar. Verkrijgbaar bij Favourite Things.

5. Ontwerp jij liever de bikini van je dochter zelf of vindt zij dat een feestje om te doen, dan ben je bij Alamano aan het juiste adres.Hippez_banner_468x60