Vandaag begint de lente! Joepie! Wat hebben we er naar uitgekeken. Laat het mooie weer maar komen, met de HipPeZ spring special geven we jou alvast wat hippe tips om dit mooie seizoen trendy voor de dag te komen.

Lente Special HipPeZ

De lente laat niet alleen de natuur ontwaken en het nieuwe jonge leven zien, dit seizoen geeft ook kleur aan het modebeeld. Berg de donkere winterkleding maar op, het is tijd voor luchtige en vrolijke kleding. Bovendien breekt ook het buitenspeelseizoen weer aan, lekker naar buiten, genieten van het mooie weer.

stones_and_bones_shirt_mustang-coolekinderkleertjes-HipPeZ

Coole kinderkleertjes voor de lente

Bij de lente denk je aan blauwe luchten, oplopende temperaturen en shirts met korte mouw en hippe prints. Stones and Bones heeft dit stoere shirt voor boys in de nieuwe collectie. Een mooie vriendelijk gemeleerde kleur blauw met een print van drie coole rode Mustangs cabriolets. Dat lijkt ons een goede start van de lente.

Geboortekaartje lente - Geboortepost - HipPeZWelkom in de lente

Wanneer je deze lente gaat bevallen is een bijpassend geboortekaartje extra leuk. Het schattige geboortekaartje laat de lente tot leven komen met haar prachtige bloesemtakken, de blauwe lucht, het groene gras gevuld met madeliefjes, de pimpelmeesjes en het lammetje aan de binnenzijde. Bij Geboortepost.nl kun je dit kaartje naar eigen wens invullen en bestellen.

Mim-pi - Jochieenmeiske - HipPeZ

Mim-pi laat de zon stralen

Iedere collectie van Mim-pi is een feestje! De vrolijke kleuren, de lieve afbeeldingen laat ieder meisje elke dag stralen. Van dit jurkje word je altijd vrolijk. Draag hem nu met een lief vestje of een spijkerjack en over een tijdje kun je lekker met blote armen naar buiten. Het rokje van het jurkje en de mouwtjes zijn rood met witte stippen en op de voorzijde staat een Spaans danseresje. Te cute toch?

nummerzestien-indian-blue-jeans-slim-jeans-HipPeZ

Spring denim

Het fijne aan het voorjaar is dat alles lichter mag, ook de kleur van de jeans. Met deze geweldige  Indian Blue slim fit jeans ben je klaar voor de lente. De mooie lichte kleuren blauw en de groen gekleurde binnenzijde die een extra touch geeft aan je outfit wanneer de pijpen omrolt is verkrijgbaar bij NummerZestien.eu.

girlystuff-setje-HipPeZ

Bloesem uit Thailand

Bij Girlystuff.nl shop je de mooiste en vrolijkste kleding uit Thailand. Een goed voorbeeld daarvan is deze Set Blossom. Met haar mouwloze bloesje in een a-lijn voorzien van bloemetjes en de kniebroek met hippe print, ben je klaar voor de eerste echte warme lentedag. Je draagt dit setje met gemak tot het einde van de zomer.

Dopper Original Hello Yellow BenIkHip HipPeZ

Hippe dorstlesser

Buiten spelen is het allerleukste en nu de temperaturen weer stijgen gaan we er weer vaker op uit met de kinderen. Buitenspelen maakt dorstig, om nu altijd goed voorbereid te zijn is deze handige Dopper een echte wannahave. Je vult hem heel handig met kraanwater, of voor de kinderen met limonade. Met de handige dop heb je in een handomdraai een bekertje zodat de dorst snel gelest is. Je shopt deze vrolijke gele Dopper, die ook in andere kleuren verkrijgbaar is, bij BenIkHip.nl. Daar ontvang je bij je bestelling een naamsticker voor deze handige fles.

Crayon Rocks spring colors Benjamin Bengel HipPeZ

Spring Colors

Met de fijne Crayon Rocks krijtjes heb je de nieuwste lentekleuren in handen. Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen uit de VS en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. De krijtjes versterken de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven en zijn dus ook goed te gebruiken in voorbereidend schrijfonderwijs op school en thuis. Maar eigenlijk zijn de krijtjes voor iedereen, kinderen en volwassenen, al dan niet met een motorische beperking, geschikt die zijn of  haar creativiteit aan papier wil toevertrouwen.

Hanger vlinders KayaSieraden HipPeZ

Vlinders om te koesteren

Ook de moeders worden niet vergeten in deze special. Met deze Names4ever hanger Vlinder draag je de namen van je kinderen of kleinkinderen dicht bij je hart, voor áltijd. De bijzondere zilveren mama hanger die ze nog jaren zal koesteren is schitterend opengewerkt met 3 vlinders. Aan de rand van de hanger is er plaats tot maximaal vijf namen. Deze hanger wordt geleverd in een roze cadeaudoosje, klaar om te schenken. De ketting is los verkrijgbaar. Dit bijzondere sieraad is verkrijgbaar bij KAYA-sieraden.nl.

Melissa and Doug - kreeft - Kdootjes - HipPeZ

Hebbes!

Wat is er nu leuker dan met mooi weer buitenspelen met water. Met het Melissa and Doug waterspel Kreeft wordt het nóg leuker. Knijp in de staart van Louie en vang de zinkende zeediertjes. Speel het alleen of maak er een spel van met vriendjes en vriendinnetjes. In de lente leuk in een bak water en in de zomer kunnen ze zo mee het zwembadje in. Ze zijn trouwens ook enorm leuk in bad. Louie en zijn watervriendjes zijn verkrijgbaar bij Kdootjes.nl.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: