HipPeZ MusthaveZ | stoere jumpsuit van Duns

by Theresia on 16 juli 2012

in Hippez Blognieuws, Mode MusthaveZ, Scandinavische merken

Het Zweedse merk Duns startte in 2007 in Götenborg. Het brein achter Duns is Christin Kers en projectmanager Andreas Claeson. Ze hadden drie steekwoorden waaraan de collectie moest voldoen: organisch, unisex en uniek. en dat is gelukt! Er wordt gebruik gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen, en alle opdrukken en gebruikte kleuren zijn niet giftig. De kleding wordt gefabriceerd in Turkije en India, in fabrieken die voldoen aan de strengen internationale ISO-standaards. Duns Sweden gelooft in het beschermen van de integriteit van de makers en zet zich in om te garanderen dat dit onder goede omstandigheden gedaan wordt.

Alle prints zijn origineel en komen rechtstreeks van de tekentafel in Götenborg. Het fijne aan Duns is dat veel kleding geschikt is voor zowel jongens als meisjes, waar vind je dat verder? Geïnspireerd door hun eigen creatieve levenstijl ontwerpen Chirstin Kers en Andreas Claeson vrolijke kleding in mooie, frisse kleuren. En dat doen ze vier verschillende collecties per jaar! Blije kleding voor blije kids!

Van dit hippe merk Duns vonden wij van HipPeZ deze stoere jumpsuit bij Blij! Kinderkleding. Deze schattige jumpsuit vol lieveheersbeestjes is verkrijgbaar in de maten 56-62-68 en kost deze week maar €18,95. Ook zo lief als kraamcadeautje.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: