Namens alle aangesloten webwinkels en het voltallige team van HipPeZ wensen we jou als trouwe HipPeZ fans een hip, healthy & happy nieuw jaar. En op deze allereerste dag van het nieuwe jaar starten wij met een greep uit de nieuwste collecties die te vinden zijn bij onze aangesloten webshops. We geven je een kijkje in de nieuwe collecties kinderkleding, accessoires en kids lifestyle. Hippe producten waarmee je het nieuwe jaar zeker goed mee begint. Kijk maar mee. 

HipPeZ HaPpY 2018 collectie

Alle HipPeZ aangesloten shops staan te trappelen om er weer een bijzonder mooi jaar van te maken. Met alle liefde wordt er weer hard gewerkt om nieuwe collecties online te zetten en jou keer op keer te verrassen met de meest hippe spullen voor de kinderen.

  • Poppenbedje Kili van Sebra is één van de prachtige nieuwe producten bij JutenJuul.nl waar wij onmiddellijk verliefd op werden.
  • The Future is Ours sweater Full Slider is ook zo’n pareltje uit de nieuwe collectie die niet mag ontbreken in de kast van jouw stoere zoon. Hip gespot bij Koelzkidz.nl.
  • De kinderen kletsen wat af, en wat komen er een leuke zinnen uit af en toe. Om die nu voor altijd te bewaren zodat je er over een paar jaar weer smakelijk om kunt lachen is er dit handige Kletspraat invulboekje van Zoedt, verkrijgbaar bij BenIkHip.nl.
  • Knuffelen, in slaap dommelen en een nachtlampje in één, dat is deze vrolijke aap Zazu Max. Met maar liefst 2 lichtstanden en 3 verschillende muziekjes (slaapliedje, natuurgeluiden en loungemuziek) is hij er voor ieder moment van de dag. Je shopt hem bij Kdootjes.nl.
  • Of je nu gezellig wilt spelen of heerlijk wilt slapen, met dit bedhuisje van CookieLifestyle.com kan het allemaal. Verkrijgbaar in zes trendy kleuren en twee afmetingen.
  • Hip in monochrome is dit handmade shirt van Xavi met een grappige Zebraprint. Nu superleuk onder een vestje en in het voorjaar lekker gewoon zo. Je shopt hem in zwart of wit bij BabywinkelZwartWit.nl
  • Opgroeien gaat snel bij de kleintjes, je knippert een paar keer met je ogen en hopla ze zijn groot. Mijn grote opgroei boek is nieuw. Zelf ontworpen en superhandig voor opgroeiende kids van 0-18 jaar. Zo heb je alle belangrijke dingen mooi bij elkaar in één boek.
  • Staartjesenstrikjes.nl hebben niet alleen een heel fijn assortiment haaraccessoires, ze hebben ook schattige oorbelletjes voor de kleine tuttebellen, zoals deze schattige zilveren hertjes.
  • Het nieuwe jaar vol magie beginnen? Dat lukt met de prachtige eenhoorn kussens en artikelen van HipHuisje.nl.