Hip hip hooray! Vandaag is het feest! HipPeZ aangesloten webwinkel Store85 viert haar eerste verjaardag. Shoppen bij Store85.nl is iedere dag van het jaar al een feestje, maar wanneer je nu gaat winkelen is het dubbel feestelijk. Bij een bestelling vanaf €25 ontvang je namelijk een heel hip cadeautje, want wie jarig is trakteert.

Store85 - 1 jaar - HipPez

Omdat cadeautjes het allerleukste zijn wanneer het een verrassing blijft, kunnen we alleen een klein tipje van de sluier oplichten. Het is een hele toffe giftset wat Store85 cadeau doet bij haar bestellingen vanaf €25. Hoe leuk is dat?

Je shopt bij Store85.nl de allerliefste kidslifestyleproducten van heel veel hippe merkjes. Van de mooiste kinderkamerdecoratie tot het allerliefste bestek, servies en knuffels. Hippe tassen en snackboxjes voor naar school, peuterspeelzaal of gastouder, het fijnste beddengoed en de allerschattigste nachtlampjes. Eigenlijk is het teveel om allemaal op te noemen. Winkelen bij Store85 is heerlijk met zo’n groot assortiment. Je bestelling wordt bij Store85 altijd feestelijk ingepakt, wanneer je voor 14:00 uur besteld heb je het de volgende werkdag in huis, verzendkosten zijn gratis vanaf €75 en betalen doe je veilig en snel via iDeal en Paypal.

Namens het gehele HipPeZ team hartelijk gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan, Store85.nl

Store85 - HipPeZ