Happy girls are the prettiest! En blij worden de meisjes zeker bij het zien van de vrolijke webwinkel Hippe Girls. Hier shop je de allermooiste kindersieraden, hippe haaraccessoires, prinsessenjurkjes en toebehoren, kekke tasjes, portemonnee’s, slippers en kindermake-up voor jouw kleine meid.

Hippegirls - HipPeZ

Van de allerliefste oorbelletjes van chirurgisch staal of zilver, tot de liefste kettinkjes voor haar en haar bff, trendy handgemaakte haaraccessoires in vele soorten en kleuren tot 100% rommelvrije make up om mee te spelen voor meisjes. Maar ook hippe Zebra trends schooltassen, fijne strandtasjes van Souza en geweldige slippers van Zebra trends. En wat dacht je van een heerlijke collectie prinsessenjurkjes met toebehoren? Jouw kleine diva gaat hier heel blij van worden!

Alle bestellingen worden feestelijk ingepakt en zijn klaar om cadeau te doen. Betalen doe je veilig via Paypal, iDeal, Afterpay of Creditcard. Vandaag voor 14:00 besteld is dezelfde dag verzonden en bij bestellingen vanaf €29,95 betaal je geen verzendkosten.

►Direct shoppen bij HipPeZ webshop: Hippegirls.nl