Een plankje in de baby- of kinderkamer geeft niet alleen ruimte aan leuke spulletjes, het geeft de kamer ook een extra dimensie. Nieuw in het assortiment van 4NaturalKids zijn deze geweldig hippe wandplankjes met kralen.

schommel wandplankje _ 4NaturalKids _ HipPeZ

Deze schommelplankjes, zoals ze ook genoemd worden, zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties. Grijs met wit, roze, grijs en wit, en lichtblauw met grijs en wit.

De schommel wandplankjes staan geweldig boven bijvoorbeeld de commode, handig voor wat luiers, lieve knuffels en meer leuks ter decoratie. Het plankje is handgemaakt met vurenhout en FSC uit duurzame bebossing. De beukenhouten kralen zijn geverfd in verschillende kleuren met milieuvriendelijke inkt op waterbasis. Veilig voor je kindje en het milieu.

schommelwandplankje-kralen-roze-4NaturalKids_HipPeZ

Je hangt het plankje makkelijk op aan twee haken die je in de muur schroeft. Ze zijn gemakkelijk in hoogte aan te passen. Het plankje zit niet vast aan de muur, vandaar het schommelplankje wordt genoemd. En het plankje is ook niet bedoeld voor zware dingen als boeken.

Wandplankje kralen blauw - 4NaturalKids - HipPeZ

Een mooie en hippe toevoeging aan de baby- en kinderkamer. Je shopt deze schommel wandplankjes online bij HipPeZ aangesloten webwinkel 4NaturalKids.nl.