HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Hippe Villervalla rompers en jij kunt ze winnen

Oud

HipPeZ Happening – Vandaag alweer dag twee en tevens de laatste dag van HipPeZ Happening. Wij hebben er zin in en alle deelnemende shops staan ook te trappelen. We gaan er een feestje van maken, een echte happening!

Met als klapper op de vuurpijl de die overvolle, super hippe goodieZbagZ gevuld met de grootste wannahaves! Die wil je, dat kan ik je verzekeren. Hoe je die kunt winnen, door je bestelnummers door te geven, hoe meer je bestelt bij de deelnemende winkels hoe meer kans je maakt. Vergeet je dus niet in te schrijven voor de HipPeZ nieuwsbrief, ontvang de kortingscode en maak kans op die hippe goodieZbag.

Vandaag kregen wij drie vrolijk ingepakte cadeautjes van sTerrenopsTelten. Wat bleek niet alleen de buitenkant is vrolijk maar ook de inhoud. Namens HipPeZ Happening deelnemer sTerrenopsTelten gaan er drie kleurrijke, hippe en prachtige rompers van Villervalla t.w.v. €16,95 in de goodieZbagZ. Een ware streling voor het oog zijn deze lieve rompers. Fijn te dragen onder de kleding maar ook zeker een hippe romper die je op warme dagen met een broekje of rokje draagt.

Het Scandinavische kinderkledingmerk Villervalla komt uit Zweden. Villervalla betekent Zweeds voor rommel of warboel en bestaat sinds 2005. In dat jaar werd de eerste collectie stijlvolle en kleurrijke kleding uitgebracht door oprichtster en eigenaresse Hanna Håkansson. Villervalla wil met haar filosofie kwaliteitskleding uitdragen tegen een aantrekkelijke prijs. De kleding is voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 8 jaar (maat 56-128).

Villervalla kinderkleding heeft veel sterrenprints, maar ook strepen of een effen kleur. De kleding is comfortabel en wordt zowel casual als bij speciale gelegenheden gedragen. Het is voor Villervalla belangrijk dat de kleding onder goede arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd zonder toevoeging van schadelijke stoffen tijdens het productieproces. De kleding bestaat uit 100% katoen.

Villervalla is een groot succes in Zweden en de andere Scandinavische landen. Langzaam maar zeker worden nu ook de harten van de andere landen van Europa veroverd! sTerrenopsTelten.nl verkoopt exclusief voor Nederland online Villervalla. Feel like a star in Villervalla, ga je mee naar sTerrenopsTelten?