Hippe verkleedpakken voor stoere jongens

Heb jij een echte brandweerman in spé in huis en droomt hij ervan om later vuur te blussen. Of wil hij dolgraag politieman, cowboy, piraat of zelfs hulpje van de kerstman worden? Dan hoort daar uiteraard een perfecte outfit bij! Wij van HipPeZ hebben deze hippe verkleedpakken voor je gespot bij Dottig.

Mogen bij jullie de kinderen ook verkleed naar school wanneer juf haar verjaardag viert? Of misschien heb je thuis wel een verkleeddoos vol leuke verkleedkleding. Ben je nog op zoek naar het elfje (hulpje) van de kerstman, dat stoere cowboypak of die knalrode brandweerkleding, voor verkleedkleren kun je nu ook bij Dottig terecht. Daar hebben ze de collectie uitgebreid met deze stoere pakken. Ga voor het stoere ninja pak, of het soldatenpak. Ze zijn leuk voor thuis, gegarandeerd voor uren speelplezier en je bent ook zomaar klaar wanneer er een verkleedfeestje wordt gegeven of tijdens carnaval op school.

De pakken zijn verkrijgbaar in zeven varianten en verschillende maatvoeringen. Leuk voor de cadeaumaand december! Bij Dottig dus!