Hippe sweaters van HEBE uit Riga

by Theresia on 1 november 2017

in ► Kids Fashion, Baltische staten, Europese merken, Jongenskleding, Meisjeskleding

Sweaters, wie is er niet dol op? Ze dragen heerlijk, zijn lekker zacht, staan hip en sportief. Helemaal de hippe sweaters van HEBE die nu online staan bij Eileen4kids. HEBE ontwerpt kleding met een boodschap en zijn niet alleen superleuk om te zien, ze dragen ook nog eens erg fijn én een aantal van deze hippe varianten zijn genderneutraal. 

HEBE aw1718 - Eileen4kids - HipPeZ

HEBE, wat staat voor Happiness Empowers Beautiful Emotions is gevestigd in Riga, Letland. Zij maken al hun prachtige ontwerpen voor kinderen van biologisch katoen waarbij de grondstoffen uit Europa komen. Met liefde voor onze aardbol, verantwoord voor het milieu en superzacht voor onze kids. Deze nieuwe collectie is er voor de stoere kids die dol zijn op dieren en de natuur. Zo zie je sweaters met all-over prints van wilde dieren zoals de lynx, beer, eland en het schattige stekelige egeltje.

De kleuren voor dit seizoen zijn blauw, grijs, groen en roze, en veel sweaters zijn te dragen voor jongens én meisjes. Lekker genderneutraal dus, helemaal van nu. Draag waar jij je fijn bij voelt en laat zien wie je bent. Daar houden wij van bij HipPeZ.Hebe sweaters - Eileen4kids - HipPeZDe mooie kwaliteit van deze hippe biologische katoenen sweaters voel je niet alleen keer op keer, ze blijven ook enorm mooi, was na was. En dat is fijn wanneer jouw kleintje deze sweaters tot zijn/haar favorieten bekroond. En zoals een goede sweater betaamt matcht hij met nagenoeg alles, een hippe jeans, een mooie rok of een gekleurde broek, net waar jouw koter zich het fijnst in voelt. Voor de hippe fashionista’s en de stoere mannetjes. Wij zijn benieuwd welke sweater jij nu de allerleukste vindt voor jouw oogappel.

Je shopt deze hippe HEBE fashion voor kids bij HipPeZ aangesloten webwinkel Eileen4kids.com

Hebe - Eileen4kids - HipPeZ

Previous post:

Next post: