HipPeZ is weer een hippe deelnemer rijker, MAV heeft zich bij ons aangesloten. Bij MAV vind je eigenwijze streetwear voor kids.

Oprichters Maarten Lambach en Ava Schmitt hebben beiden de Koninklijke Academie voor de schone kunsten te Antwerpen doorlopen. Dat is de academie waar grote namen als Dries van Noten, Dirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester en Walter van Beirendonck hun opleiding genoten. Na de academie hebben zij gewerkt voor merken van o.a. Energie, Chipie, Zino & Judy en Perry Sport. Nu is het tijd voor een eigen merk. Tijd voor MAV.

MAV staat voor lef, humor uitdagen, ruig, kleur en opvallen. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan afwerking en detail.  MAV staat voor kwalitatief, hoogwaardige kleding met oog voor draagcomfort en een hoog aaibaargehalte. Deze trendy streetwear met een volwassen uitstraling is verkrijgbaar in de maten 86-92 tot en met 146-152. De collectie bevat sweatjacks, shirts, sweaters, truien, sjaals, mutsen, jurkjes en broeken.

Ben je, net als HipPeZ, ook enthousiast over dit nieuwe, eigenwijze en hippe designerlabel? Surf dan snel naar HipPeZ winkel MAV.