Ook dit jaar was het weer even flink spannend of Sinterklaas zou aankomen in Dokkum, verloren pakjes door de storm, het boek met onleesbare namen, een zielepietje met heimwee, het was wederom een heel avontuur. En nu mogen alle schoentjes worden gezet en wordt er toegeleefd naar pakjesavond. Een Sinterklaasfeestje op school, bij opa en oma, bij de sport van je kleintje. Het kan niet op. Hoe leuk is het dan om een speciaal shirtje of jurkje te hebben met een Sinterklaas strijkapplicatie van BenIkHip?

Deze velours strijkapplicaties zijn verkrijgbaar in vier verschillende afbeeldingen en een tal van kleuren. Sommige van deze strijkapplicaties zijn uit te breiden met de naamletters van je kindje. Zo wordt het shirt nog persoonlijker en ziet Sinterklaas meteen wie je bent. Het enige wat je nodig hebt is een shirt of jurkje en één van deze strijkapplicaties. Het opstrijken van de applicatie is een fluitje van een cent. Je krijgt de strijkinstructies namelijk bij je applicatie.

Je kunt de kleur van de strijkapplicatie aanpassen aan de kleur van het shirtje of jurkje wat jij in gedachten hebt, kies voor het hippe monochrome of de favoriete kleur van jouw kindje. Zeker weten dat je dat jouw kleintje dan een favoriet shirtje heeft de komende drie weken.

Ook hebben ze bij BenIkHip paperbags met de afbeelding van Sinterklaas, leuk voor de cadeautjes. De paperbags zijn te verkrijgen in de maat XS en XXL. Leuk en origineel, en door het stevige papier meerdere keren te gebruiken. Deze zakken zijn ook verkrijgbaar met hippe afbeeldingen en te personaliseren met naam. Zo heb je ook een uniek cadeautje voor in de zak.XXL-Paperbag-Sinterklaas - BenIkHip - HipPeZ