Sproetiz heeft iets nieuws in haar assortiment; hippe rugtassen met naam en opdruk naar wens. Geweldig voor het nieuwe schooljaar, maar ook zeker een hippe tip voor de vakantie. Vul hem met leuke kleine cadeautjes voor onderweg en je hebt geen kind meer aan ze.

Sproetiz - rugzak little adventurer - HipPeZ

Met maar liefst 22 verschillende opdrukken waarbij je bij sommige ook de naam van je kind kan laten drukken heb je een toffe tas voor jouw koter. Kies uit de hippe palmbomen, de slapende oogjes, of een stoere of lieve tekst.

De rugtassen zijn verkrijgbaar in zwart, fuchsia, navy en vanaf oktober ook in camouflageprint. De kleur van de opdruk mag je zelf uitkiezen, er is een keuze uit maar liefst 45 verschillende kleuren waaronder de doorsnee kleuren, maar je kunt ook kiezen voor een panterprint opdruk, zilver, koper of een glitteropdruk. Maak hem helemaal naar de smaak van jouw kind.

Sproetiz - Rugtas oogjes - HipPeZ

Met een extra vakje aan de voorzijde voor bijvoorbeeld een etui, verstelbare en versterkte schouderriemen en een label aan de binnenzijde om de naam en adresgegevens in te schrijven heb je een hippe én stevige rugtas waar heel wat in vervoerd kan worden.

 

Je shopt deze toffe rugtassen online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Sproetiz.nl

Sproetiz - rugtassen met naam en opdruk - HipPeZ