Hippe RMD pyjama’s voor stoere boys

by Theresia on 29 januari 2016

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Nederlandse merken

Bij HipPeZ webshop Stoereboys.nl verkopen ze pyjama’s van RMD. Stoere, hippe en superfijne pyjama’s. Pyjama’s waar je niet alleen heerlijk in slaapt, een dagje chillen op de bank gaat ook prima in deze hippe varianten.

RMD-pyjama-stoereboys-hippez

RMDpyjama-stoereboys.nl-hippezRMD pyjama’s is nachtkleding met een missie. RMD staat voor Ronald McDonald kinderfonds. Je hebt er vast eens over gehoord, de Ronald McDonald huizen. We hebben er in Nederland vijftien van en wereldwijd zelfs 324. Deze huizen zorgen ervoor dat ouders en hun andere kinderen dicht bij hun ernstig zieke kind dat langdurig is opgenomen in het ziekenhuis kunnen verblijven. De huizen zijn op loopafstand van de ziekenhuizen zodat je er als ouder altijd kunt zijn wanneer jouw kindje dat zo nodig heeft. Van ieder verkocht exemplaar wordt er €2,50 gedoneerd aan het Ronald McDonald fonds vanuit Lunter Textiel. Het team van Stoereboys.nl doet hier graag aan mee en doneert ook €2,50 per pyjama.

De pyjama’s zijn geproduceerd van heerlijk zacht katoen van een mooie, zware kwaliteit.  Op de pyjama’s zie je de afkorting RMD, het oprichtingsjaar 1974 en de stad Philadelphia waar het eerste Ronald McDonald huis ontstond. Je ziet de applicaties terug op zowel het shirt als de broek.  Al zijn de pyjama’s prachtig om te zien en heerlijk om te dragen, de boodschap erachter maakt het net een beetje mooier. stoere-boys-logo

Je shopt deze hippe pyjama met een missie bij HipPeZ webshop Stoereboys.nl

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: