Hippe Molo zwembroeken bij Zazou

molo_zwembroek_alvaro_Hippe Molo zwembroeken
In het zeer uitgebreide assortiment van Molo zit ook zwemkleding. Maar dat wist jij als echte fan natuurlijk al! Bij Zazou hebben ze dit seizoen voor het eerst de Molo zwembroek opgenomen in het assortiment. Niet omdat ze die eerder niet mooi vonden hoor, welnee. Maar zeg nou zelf…. de collectie van Molo is altijd zó ontzettend groot….. iedere keer moeten er keuzes gemaakt worden.

Twee varianten
Maar gelukkig kunnen ze steeds meer keuzes maken dankzij de groei die ze doormaken. Vandaar dat dat dit seizoen de Molo zwembroek is! Zazou heeft twee varianten voor je. De zwemshort, hip in Holland, én de ‘gewone’ Molo zwembroek, die strakke. Een zwembroek die -als je op vakantie gaat- zeker in je koffer moet zitten. Je komt namelijk veel zwembaden in het buitenland niet in met een zwemshort. Daar is een strakke zwembroek verplicht. En wil je dan toch nog een beetje trendy voor de dag komen, dan kies je een Molo zwembroek, dat lijkt ons duidelijk!

Molo zwembroeken Zazou Hippez

Kwaliteit Molo zwembroek 
Maar welke Molo zwembroek je ook kiest, ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. De Molo zwembroek heeft daarnaast een beschermende UPF (UV factor) van 40+. UPF staat voor Ultra-Violet Protection Factor. Deze indicator geeft aan in welke mate UV straling gefilterd wordt. UPF50 wil bijvoorbeeld zeggen dat 2% van de UV straling wordt doorgelaten en dat de UV kleding dus 98% bescherming biedt. Belangrijk voor veiligheid in de zon. Gelukkig houdt ook Molo daar rekening mee.