Wat is er nou leuker dan het inrichtingen van een baby- en kinderkamer? Uuhhh… wat ons betreft weinig, maar de finishing touch na het verven, behangen en inrichten van de kamer voor je kindje is toch wel ‘the cherry on the pie’.

Kinderkameraccessoires vormen de puntjes op de i bij de styling van de kinderkamer. Sierkussens zijn daarbij onmisbaar. Ons oog viel op de waanzinnig vrolijke kussen met prachtige dierenprenten van het Engelse merk Toby Tiger.

apenkopje-kussens

Het leuke en bijzondere van deze sierkussens is dat deze niet vice versa zijn. Daarmee bedoelen we dat de kussens elk een verschillende voor- en achterkant hebben. En dan die mooie kleuren en aansprekende designs. Echte eyecathers voor op de kinderkamer of speelkamer. En eerlijk gezegd vinden we de teckel zo leuk dat die het ook heel goed doet in de woonkamer! Moet je hem eens omdraaien? Deze teckel ziet er op de voorkant al cute uit. Het verrassingselement zit hem in de achterkant. Het enthousiaste hondenstaartje kwispelt aan de andere kant van het kussen. Dit is een grappig element en maakt het teckelkussen extra bijzonder. Het rode randje steekt mooi af tegen een groene achtergrond.

apenkopje-kussens-hippez

De kussenhoezen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en worden apart geleverd van de opvulkussens. De kussens zelf zijn heerlijk zacht en kneedbaar door de natuurlijke donsveertjes die erin zitten. De afmeting is ongeveer 38 x 38 cm. Zowel de kussenhoezen als het katoen van de opvulkussens zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd.

apenkopje-hippez-kussens

Meer weten over deze leuke kussens? Kijk snel en bestel op HipPeZ webshop Apenkopje.nl.